Recunosc: sunt prea ocupat. Nu pot să mă ocup de cei care mă urăsc. Ar însemna să fur din timpul pe care vreau să-l petrec împreună cu cei care mă iubesc.



Am un job care cere imposibilul de la om. 
Trebuie să vin cu idei zilnic.

Am prieteni care vor să mă vadă și altfel decât pe blog. Într-un fel e aiurea să spui ai prieteni. Nimeni nu are pe nimeni, împărțim o frumoasă stare de spirit. 
Sunt evenimente la care sunt invitat doar pentru că am mult trafic și evenimente la care sunt dorit pentru că am aceleași principii ca organizatorii. Nu e greu să ghicești pe care le aleg. Nu sunt un mercenar. 

Sunt la fel ca tine: nu pot să mă prefac mai mult de o jumătate de oră. Îmi cade pur și simplu fața când prefăcătoria vine în pachetul standard al interlocutorului. 

Sunt arogant doar cu oamenii pe care vreau să-i țin la distanță. 
Mulți oameni vor să-și facă un nume atacându-i pe cei care au deja unul. Nu e genul meu. Mi-ar face rău fizic să urăsc și nu mai am vârsta la care să mă otrăvesc cu ură. Ura consumă. Eu încerc să mă păstrez.
Îmi place să râd, dar nu de cineva. Prefer să râdem împreună.
Mi se pare josnic să faci mișto de defectele fizice ale unui om. N-am ales să avem accidente sau să ne naștem cu probleme. Ați vorbit vreodată cu un părinte al cărui copil s-a născut cu o infirmitate? Sunt oameni care în loc de o bucurie de o viață au primit o condamnare pe viață. Și o duc demn, luptă sau sunt resemnați. Îi respect enorm. Sunt mai puternici decât luptătorii din ring pentru că lupta lor nu se încheie decât când bate gongul final.
Prefer un om care își duce nefericirea cu demnitate decât unul care nu știe să-și aprecieze fericirea.
Prefer să am câțiva prieteni, nu multe relații.
N-ar fi păcat să vin acasă la femeia care mă iubește cu un car de draci în loc să-i aduc o căruță cu flori? 
Îi plac lalelele galbene.
Back to Top