Prima iubire. Și ultima.



Prima dată ne îndrăgostim cu adevărat... de viață.
Și nu ne mai lasă. Toate celelalte iubiri, fata din tramvaiul 5, muzica, bucătăria franțuzească, toate au voie să existe datorită ei.
Sigur, noi suntem niște mici genii absorbite de calcule și n-o băgăm totdeauna în seamă. Până când ceva se întâmplă și tot ce avea o importanță colosală decade brusc. Nimic nu mai contează. 

 
În societatea acesta de consum care ne consumă ne-am obișnuit prea repede să întrebăm pentru fiecare leu cheltuit: și mie ce-mi iese?
E o fază genială No country for old men în care criminalul și victima joacă un foarte interesant joc de noroc: dau cu banul să afle dacă moare sau nu.
Ce am de câștigat? Întreabă victima. Mai important e ce ai de pierdut. Totul.
Ironic, dar și noi dăm cu banul ca să rămânem în viață. Și dăm mult, oricât, ne facem loc pe la televiziuni și conturi în euro ca să strângem acea sumă care să ne permită tratament în străinătate. Nu e de condamnat acest egoism disperat, dar n-ar fi bine dacă n-am mai muri românește? Că tot e azi 1 Decembrie!
Am onoarea să cunosc câțiva oameni care în această furtună de nefericiri individuale nu-și pierd capul și după ce au plâns bine s-au decis să schimbe ceva pentru noi toți.

Investește acum în singurul lucru care contează când nimic altcva nu mai are importanță!
Investește acum în BURSA DE FERICIRE.
Pentru ca de mâine tot mai mulți tați să iasă din spitale ținându-și copiii vindecați în brațe.
Cine știe. Într-o zi ai putea fi unul dintre ei.


LINK:

https://www.facebook.com/bursadefericire?fref=ts






Back to Top