Femeia își găsește liniștea când are un bărbat care o iubește. Dar fericirea și-o găsește doar lângă un bărbat pe care îl iubește ea. Chiar și part-time.







Cei doi D care le fac pe femei să scrie îmi fabulos sunt Dragostea și Disperarea. Din păcate subiectul de astăzi apare des, dar n-am primit niciodată dreptul să reproduc mai mult de o frază din zecile de mesaje. E firesc ca fiecare să se teamă că ar putea fi dat de gol de o vorbă anume. Unii te pot identifica după înjurături ca după amprente. 

“Sunt amantă la fără frecvență, dar îndrăgostită sunt tot timpul”.
sau, mai ca în romanele siropoase “Eu pentru el nu sunt nimic, el este totul pentru mine”. Piatra prețioasă a venit de la o doamnă care a divorțat pentru el fără să-l oblige la nimic și mi-a scris: “Fiecare alege ce poveste trăiește. În același pat femeia poate să facă dragoste, iar bărbatul doar să bifeze  încă o cucerire”. 

Subiectul, pe scurt, ar putea fi numit 
“Eu îl iubesc, el doar mă f*te”. 
Urmat de întrebarea 
“De ce mă simt atât de bine?”

În primul rând să știți că se întâmplă și invers. Bărbații aleg să închidă ochii la lucruri mult mai grave și să crească, cu o candoare simulată, copii care nu-s ai lor. 

În al doilea rând satisfacția constă în a-l avea pe cel pe care îl dorești, nu pe cel care te dorește!! De aici situația în care mult mai multe amante sunt satisfăcute de viețile lor sexuale decât majoritatea nevestelor! Doar viața lor socială suferă. Și multe femei sunt mult mai interesate de ceea ce se vede decât de ceea ce simt…

În acest context întrebarea primită cel mai des e chiar amuzantă (și un pic perversă) ea fiind “Ce părere aveți? Să mai stau?”

V-am mai spus că soluții absolut sigure nu au decât șarlatanii. 

Numai voi, fiecare în parte, puteți răspunde dacă mai stați sau nu. Pe de altă parte, dacă ați putut să iubiți un bărbat care se duce în fiecare seară la nevastă și vă face să vă simțiți cel mult pe locul al doilea… îmi vine greu să cred că nu puteți iubi un bărbat care să vă pună mereu pe primul loc. 

Back to Top