Valoarea unei relații nu ține de cât a durat! 5 idei pentru femei. Cam de dulce ideile în… post!





UNU.

Sunt relații de 5 sau chiar 10 ani în care încrederea ți-a fost mereu subminată și aventuri de o noapte care te-au încărcat suficient cât să îți schimbi viața! Care dintre ele ți se pare că te-a ajutat mai mult? Aia în care ai fost t-ratată ca o slugă sau noaptea în care ți-ai adus aminte că poți să fii o zeiță??!

DOI

Multe femei se cramponează de prima iubire chiar dacă e evident că au tras lozul necâștigător în pat. Pentru ele nu e evident că nu știu cum ar trebui să fie!! Ele au un prieten. Care uneori le cere și în căsătorie pentru că are principii. Elegant, dar inutil.  Prima iubire trebuie să fie prima pasiune! Și să dureze cât arde, nu s-o lungești când s-a răcit și cenușa!

TREI

În relațiile scurte și intense bărbatul nu apucă să-ți acapereze întregul program și nu i se pare nici inutil sau suspect că te vezi cu prietenele. Un lucru care - atunci când se păstrează pe termen lung - duce la povești superbe. Fiecare are și o viață separată de celălalt!




PATRU

În mod special în relațiile interzise, cu cât durează mai mult cu atât e mai rău, nu mai bine! Ce valoare să aibă când tu ești amanta care așteaptă un bărbat… care vine și îți spune că și soția lui așteaptă… un copil! 
Dacă nu s-a hotărât să te scoată din agenda ascunsă în 3, 4 sau chiar 6 ani e ca atunci când aștepți o promovare la serviciu de 3, 4 sau chiar 6 ani! NU O SĂ VINĂ NICIODATĂ! Dă-ți, dracului, demisia!


CINCI

Timpul e cel mai mare dușman al iubirii. Mult mai mare decât competiția care, adesea pune paie pe foc! O iubire de o vară nu are timp să se fleșcăie! E totuși de dorit să nu confunzi lucrurile și să crezi că aceea a fost “iubirea vieții”! Un bărbat care îți vrea trupul tânăr nu face nimic deosebit. Toți te-ar f**e! Pe când un bărbat care să rămână lângă tine cu orice preț până când atracția fizică va fi și ea doar o amintire… ei asta e ceva într-adevăr frumos!



Back to Top