Există un singur lucru mai periculos decât o femeie care țipă. Una care tace




Nicio femeie nu obosește să se certe cu un bărbat la care nu mai ține. Atâta vreme cât vrea să-l schimbe într-un bărbat mai bun, înseamnă că nu vrea să-l schimbe CU un bărbat mai bun. 
Și invers. 
Niciun bărbat nu face efortul să mintă o femeie pe care nu vrea s-o mai păstreze. Minte ca să acopere o greșeală. Dacă n-o face, înseamnă că crede că greșeala ești tu.
Există femei care au doi amanți și un job de mare răspundere la vârsta la care mamele lor aveau doi copii și erau casnice. Culmea, nimeni nu se întreabă „cum reușesc”. :) Nici măcar soțul. 
Există bărbați (mulți!) care iubesc femeia de lângă ei, dar urăsc ideea de căsătorie. De cele mai multe ori, femeia crede că vina e fie a ei, fie a lui, când de fapt vina aparţine femeilor pe care el le-a întâlnit până la ea și le-a luat. Femeia de acum plătește greșeli pe care nu le-a făcut. 
Oamenii confundă ce e bine și ce e rău 
cu ce le place și ce nu le place. 
Grav nu este că nu știm ce e rău și ce e bine, ci că nu știm că nu știm. 
Eu știu că nu știu, așa că o să vă spun deschis ce-mi place și ce nu-mi place. S-ar putea să ne potrivim: 
Îmi place să o ascult, dar nu-mi place să ascult de ea. 
Îmi place să avem fiecare libertatea sa, dar nu-mi place să folosim niciunul această libertate în moduri care ne-ar face rău.
Îmi place să o domin în pat, dar nu mi-ar fi plăcut dacă se lăsa dominată și în discuții. O femeie fără păreri personale e mai enervantă decât una care are mereu câte o părere. 
Îmi place că nu adormim supărați, dar nu-mi place că asta se întâmplă uneori la ora când ar trebui să ne trezim. 
Liniștea într-un cuplu e supraapreciată. 
Poți să iubești doar nebunește 
sau să nu iubeşti deloc. 

Când simți că te-ai mai liniștit, deja ți-a trecut.
Back to Top