Bărbații aduc flori numai la ocazii speciale doar atunci când nu cred că au o femeie specială!




Ieri, după jumătatea de articol despre divorț, cineva mi-a reproșat că am promis ceva mai subtil cu florile. După articolul: 


Așa e. Uitasem.
Credeți că a fost o doamnă cea care mi-a adus aminte? Nu. A fost un domn. 
Bucuros că i-am văzut mesajul și i-am promis că scriu astăzi continuarea a plusat: “Și să zici și dacă e bine sau nu să oferi flori amantei. Nu e cazul meu, întreb pentru un prieten”. 
Da, sigur, și eu sunt născut ieri. Dar e bună întrebarea. O să răspund la final. 


Cum oferi o floare? Și când? 

Oricând vrei. Ca un bonus… florile “casual” te și costă mai puțin decât cele la ocazii când cumpără toată lumea și se scumpesc.  Bonus la bonus: au un efect uriaș! 
“Vai! Așa fără niciun motiv? Dar mi-ai adus și săptămâna trecută”! Bărbatul care aduce frecvent și fără motiv flori este chiar mai dorit decât ăla care nu uită aniversarea căsătoriei! 
Nu. Nu (mai) există riscul să creadă că i-ai adus flori că te simți vinovat, de exemplu pentru o aventură. Nu mai există bărbați chiar atât de fraieri să se dea de gol așa și nici femei care iartă pentru un buchet de flori! Măcar un citybreak la Roma!

Oferă nici prea multe, dar nici prea puține. Era frumos când Oana Sârbu primea câte o floare în bancă? Să nu uităm că filmul se numea Liceenii! 
Nu face nici paradă prea multă, dar nici nu da dovadă că ești un chitros.  Măcar la flori fă un efort. 

E fain să-i dai un buchet cu atâția trandafiri câți ani are? 
Depinde câți ani are :)) La 25 e perfect. De fapt, 25 e perfect și când are 39 :))


Înseamnă ceva florile și culorile? Da. Dar dracu’ mai știe ce. Se spune că trandafiri roz egal iubire secretă. Păi, dacă toată lumea știe ce înseamnă trandafirul roz, cum de mai e secretă? 
Pe scurt, florile roșii vorbesc de pasiune și cele albe sunt pe friend zone și respect. Dar eu cred că fiecare floare spune ce înțeleg cei doi. De exemplu Muzei îi plac florile în ghiveci. Gluma noastră e că astea cu rădăcină semnifică “o relație de lungă durată”. 



More tips & tricks despre buchetele de flori la prietenul Ramonei - Băiatul cu flori!

Era să uit de întrebarea picantă: E bine să-i oferi flori amantei? 
În general NU. Dacă le duce acasă trebuie să răspundă la întrebări. Dacă le lasă la birou trebuie să răspundă la și mai multe întrebări. 
Cunosc însă un tip foarte inventiv care i-a trimis aproape o jumătate de an amantei flori inclusiv acasă! Ele erau însoțite de mesaje corporate și păreau să vină de la bănci cu care respectiva lucra. 
Unul dintre bilețele se încheia cu “în speranța unei colaborări satisfăcătoare de ambele părți”…
Trebuie să recunoașteți că ideea e foarte tare!


Back to Top