Jurnal de mire. Episodul 1. Tu n-ai voie să-i vezi rochia în care va fi mireasă, dar ea vrea să-ți aleagă costumul. Asta îți spune tot ce trebuie să știi despre ce te așteaptă :)Vă previn că e pentru bărbați! 
Așa că femeile care roșesc ușor la o exprimare liberă sunt rugate să se întoarcă pe alte bloguri! Prietenii mi-au spus: Ești așa de entuziasmat de căsătoria asta de parcă ar fi prima. 
Am râs și eu. Îmi plac oamenii de un curaj inconștient :))
Le-am răspuns direct: Normal, nu e prima, nici măcar a doua, E ULTIMA. 

Și totuși e prima. 
Prima cu temă. 
Prima “pe nisipul de la mare”. 
Prima care a început prost și continuă bine. Poate prea bine să fie adevărat. Da. Uneori și eu mă întreb :)
Și e prima în care nu vreau să mă îmbrac în negru. 
Era și un banc: 
Mamiiii, de ce e mireasa îmbrăcată în alb? 
Pentru că e cea mai frumoasă zi din viața ei.
Și atunci mirele de ce e îmbrăcat în negru? 

Nu. Chiar dacă m-am îngrășat și ar fi o idee bună să port negru, parcă ar fi o idee și mai bună să slăbesc! Că antrenorul meu de culturism din anii 90, Marian Cristea, din Ploiești, are 60 de ani și arată ca un zeu. Păi? Nu pot și eu? 
Convins că pot... m-am dus la prietenii de la Sarto care tocmai au făcut ÎNCĂ UN PAS înainte și fac BESPOKE. 


Știam ce-i aia doar ca idee. Fiecare client are tiparul lui. Da, ai citit bine. Nu mai ești “o măsură”, ești un om. Toate plusurile și minusurile sunt prinse în tiparul tău cu o grijă dumnezeiască nu cumva încercând să arăți bine să nu te și simți bine. 
Știind că vreau să slăbesc, când centimetrul de croitorie mi-a îmbrățișat talia am supt burta un pic, cum facem noi, bărbații, când apar femei frumoase în încăpere. 
Atunci croitorul a produs replica zilei: Domnul Constantinescu, dacă o sugeți acum, va trebui să o sugeți toată nunta :)Domnilor, așa e! 
Haideți să nu mai încercăm să ne ascundem defectele, să le corectăm. Iar pe acelea cu care chiar nu avem ce face… mergem să punem un costum bespoke care chiar scoate tot ce-i mai bun din bărbat. La modul fizic.  
Nu s-a croit încă un costum care să te învețe să vorbești sau să te porți. Pentru asta trebuie să ai tu… stofă. Să zic că recomand Sarto oricărui viitor mire ar fi de domeniul ridicolului. 
Nu-i recomand oricărui mire, îi recomand oricărui bărbat. 

Așa cum recomand oricărui bărbat să lase femeia să-l însoțească atunci când alege costumul, dar să meargă și el când își alege ea rochia. 
Poate sunt contra curentului, dar Muza PENTRU MINE O POARTĂ în principal. 
Rochia ei trebuie să-mi placă MIE. 


Celor care se îmbracă în primul rând să le vadă rudele că s-au ajuns sau ca să le invidieze prietenele nu le spun nimic. Dar bărbaților lor le spun: Dragilor, voi nu vă însurați. Sunteți invitați la nunta ei. Și o să plătiți scump și în noaptea aia, dar mai ales după. 

Click pe oricare dintre poze pentru acces la pagina Sarto sau aici pentru configurator. 
Vezi că-i mai greu decât la mașină. Aici o să vezi ce înseamnă FULL OPTIONS
Link: https://goo.gl/gztWKw
Telefon: 0752 207 206
Foto: Muza
Machiaj: Nu! Doamne ferește :))
Back to Top