Amanta i-a sunat nevasta și i-a zis: Spune-i bărbatului tău să-mi răspundă la telefon! - ce a urmat? - true story.





Când credeam că am dat peste toate situațiile posibile în carantina asta uite că mai apare una care merită povestită. Chiar mai multe. Dăm premii. 
Premiul al treilea respectiv al doilea merg la șeful care a menținut fictiv activitatea unui departament ca să-și poată chema secretara la serviciu, exclusiv pentru sex și la femeia deșteaptă care mi-a scris “să-mi dea un pont” despre cum amantul îi făcea cumpărăturile și ea ieșea o oră și ceva doar pentru sex în mașină chiar în spatele magazinului. 


Dacă șeful a fost prins pentru că la serviciu aproape totul era închis mai puțin sistemul de supraveghere, mândra care se întorcea cu plasele umplute de amant e și acum o soție de o moralitate mai presus de orice îndoială, care se și sacrifică ieșind la cumpărături în timp ce soțul mai bătrâior stă protejat acasă. Asta chiar dacă într-o zi s-a întors de la Mega cu plase pe care scria Auchan. 
A scăpat ușor. Toți avem o pungă cu pungi. A trecut chiar drept ECO :))

Pe primul loc însă este clar amanta care - supărată că nu i se mai răspunde la telefon - a sunat pe celălalt număr. Al soției. Să-i ceară nici mai mult nici mai puțin decât să-i spună soțului să nu-i mai respingă apelurile!
Cum de unde avea numărul soției? Hai să nu fim copii :) Când ești la hotel și te duci la baie să te “împrospătezi” îți iei telefonul cu tine? Nu? Mare greșeală. Vezi că s-ar putea ca următorul apel să nu fie de la bancă :)
Dar acum, serios, cum să-i spui nevestei că nu-ți mai răspunde la telefon? De ce? 
Faci brusc echipă cu ea că s-ar putea să vă înșele pe amândouă? 
Crezi că a ales-o de fapt pe ea în carantină și vrei să nu suferi singură? Care e logica? 
Până îmi dau seama pot trage însă o concluzie foarte corectă: e al dracului de important să știi să-ți alegi femeile. Indiferent pentru ce poziție :)








Back to Top