Q&A: Femeia care vine după o dezamăgire. Cum să o iei sau să n-o iei?


Am decis cu Muza că săptămâna asta va fi a răspunsurilor la întrebări. Nu de alta, dar s-au strâns atât de multe mesaje la care n-am răspuns încât ne-am decis să începem cu cele mai vechi. Șoc! Am găsit câteva zeci la care n-am răspuns din… 2014. 
Nu e dezinteres, dar suntem numai noi doi, nu o redacție. 

O să o luăm ca la 2 sites 4 every story, adică o să răspundem amândoi. Muza prima pentru varianta inversă: 
Bărbatul care vine după o dezamăgire. Cum să-l iei?

Muza: Dacă vrei să te distrezi îl iei “din toate pozițiile”. Dacă îl vrei pentru mai mult să știi că nu e momentul! Bărbatul, când iese dintr-o relație de lungă durată dezamăgit, spune “n-o să mă mai ia nimeni de prost!” sau “ce fraier am fost să mă cumințesc, când sunt atâtea femei bune pe care pot să le iau oricând!”.
Ei nu-s ca noi, noi vrem să-i dovedim fostului că am găsit pe unul mai bun decât el. Care ne iubește mai mult decât ne-a iubit el. Care ne tratează mai bine. Cu care o să ne mărităm! Și - de drăguțe ce suntem - o să-l invităm la nuntă pe fost. Să jucăm Hora Miresei cu tocuri ascuțite pe inima lui plină de regrete. 
Ce mai! Suntem niște drăguțe :)))
Bărbații în schimb au nevoie de un buffer din fufe. Un “fuffer” :))))
Până realizează ei că nu e nicio șmecherie să ți-o tragi în stânga și-n dreapta… Asta dacă sunt, totuși, niște tipi mișto. Altfel și-o vor trage la propriu în stânga și-n dreapta. 
Deci, NU.

Radu: Femeia care vine după o dezamăgire. Cum să o iei sau să n-o iei?

Bărbatul trebuie să fie realmente dat dracului ca să răspundă la prima întrebare pe care trebuie să și-o pună: E noua dragoste a femeii care vine după o dezamăgire sau e o simplă marionetă în Teatrul de Păpuși al Răzbunării??
Pare prea diabolic? E OK, pe femeie n-o deranjează dacă o consideri diabolică, ci dacă o consideri proastă. 
Nu face greșeala asta!
Ea vrea să-și pună poze pe facebook în care să pară fericită, strălucitoare. Și nu prea merge să apară în ele SINGURĂ. 
Asigură-te că nu ești doar material de selfie. 
Uneori nici nu știi dacă fostul nu e tot o victimă. And you are next. 

Să zicem că știi. Totul e bine. Nici atunci nu este. 
Pentru că iei un animal rănit. Ai văzut un cățel trist? Când întinzi mâna să-l mângâi se ferește pentru că îi e teamă de mâna omului. E obișnuit să primească bătaie, nu dragoste. 
Așa e și femeia după o dezamăgire. 
Fie răzbunătoare o să citez dintr-o prietenă, e vedetă, așa că nu putem să-i dăm nici măcar prenumele.  Ea mi-a zis: “Stai să vezi ce-i fac următorului meu prieten!”
Fie exagerat de temătoare. 
Nici nu vrea să știe cum ești tu. Vrea să știe că nu ești ca… celălalt. Și așa rămâne fostul mereu între voi. Ca un etalon. Sigur, un etalon al nefericirii, dar tot între voi este. 
Tu trebuie să nu cazi în capcana asta. 
Nu trebuie să plătești greșelile pe care nu le-ai făcut!
Nu dai teaste. Dai suflet. 
Iar ea trebuie să aprecieze sau să plece. 
Femeia care se uită prea mult în trecut… nu are niciun viitor. 

P.S. Diana Pârvu a făcut astăzi un interviu încrucișat cu mine și Muza. Chiar la noi în casă. Este primul reporter pe care îl primim și nu-s prea dornic să mai primesc alții, Diana fiind o frumoasă excepție de bun simț într-o presă de 2 lei.
Dacă ești curios să ne cunoști, vorba lui Artanu, EXACT AȘA CUM SUNTEM NOI. Hit play.



Back to Top