Q&A: Fostul care revine după 6 luni - 1 an. Și-a dat seama că toată viața o să te iubească sau n-a avut cu cine să te înlocuiască?





Sau fosta. 
E un articol unisex. Puțin dezamăgită? Voiai să spălăm cu bărbații pe jos? Vai, îmi pare rău. Eu nu țin partea femeilor, țin partea adevărului. Și adevărul e că porcării facem toți, doar că bărbații sunt mai des prinși :))
Ipocrizia
salvează
România.

Oamenii se întorc când plecarea nu a fost chiar ce au sperat.

Mi-ar plăcea să vă pot spune că am ajuns la concluzia asta în urma unor ani de studiu. Nu pot să vă mint în halul ăsta. O să fiu sincer cu voi și o să vă spun o poveste. Da, una personală.




Eram îndrăgostit prostește (eu nu spun nebunește) de una dintre cele mai frumoase fete din oraș. Nu Bucureștiul, unul mai mic, numit Ploiești. I-am acceptat inclusiv preferințele muzicale, deși pe atunci erau jalnice. Încercam să fiu mai mult cu ea decât cu mine. Și totul părea să meargă minunat. 
Până într-o zi când a plecat.
Și dusă a fost, dar nu singură. A fost ca un pumn în figură că putea să mă înlocuiască atât de ușor. 
S-a dovedit ulterior că nu era chiar așa. S-a întors, nu după 6 luni, ceva mai repede. Vreo 14 zile. Fiind foarte sigură pe ea nu s-a obosit să mintă. 
De ce te-ai întors?
Răspunsul a fost: Celălalt nu era la fel de bun…
Nimic de zis, măcar a fost sinceră. Tocmai când ipocrizia începea să rimeze cu România.
Recunosc și eu că am făcut, mult mai târziu, asta. 
De cele mai multe ori nici nu mă interesa să intru din nou în viața femeii pe care o sunam după ce dispăream cu lunile. Să intru altundeva era singurul gând :))

Și bărbații, dar și femeile se despart gândindu-se că merită ceva mai bun. Apoi realizeză că aveau deja! Târziu. Prin comparație. 
Mai ales bărbații căsătoriți și-o fură rău de tot când cred că singurul lucru care le-a îmbătrânit e… soția. La 20 de ani e fain să alergi după fuste, la 50 s-ar putea să nu mai poți să le prinzi. 
O să mai fac o afirmație riscantă: chiar și amantele se tem de bărbatul pe care îl iubesc în momentul când divorțează pentru ele. Știu că jurămintele n-au valorat prea mult pentru tine. Și mai știu că dintr-o dată, în loc să se ascundă, trebuie să ghicească dacă nu cumva i se ascunde ceva. 
Știu. E nasol. 
Deci? Ai înțeles de ce te sună după multă vreme ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat? 
Pentru că fix așa a fost. Nimic nu s-a întâmplat. Nimic din ce a sperat să i se întâmple. Lumea nu l-a luat în brațe. Lumea i-a întors spatele. 
Indiferent că ești bărat și ai o fostă care corespunde descrierii sau ești femeie și tocmai te-a sunat fostul, întreabă ce-a făcut în tot timpul cât a lipsit din viața ta.
N-o să-ți placă răspunsul. Și deja îl știi. 


Oamenii revin în viețile noastre când n-au avut loc în viețile altora.

http://bit.ly/BooksOverLooks 





Back to Top