O întrebare cel puțin amuzantă: de ce ar avea nevoie Muza de detox?


Nu-mi place să evaluez lucrurile la modul final în timp ce se întâmplă. Am, ca orice om, așteptări, fac estimări, dar nu mă arunc.
Așa am făcut și cu programul Infrafit, pe care ar fi puțin nedrept să-l numesc doar un detox. 
O să vă vând un pont: dacă vreți să știți dacă unui om chiar i-a plăcut o experiență, așteptați să vedeți DACĂ O REPETĂ
Oamenilor cărora le-a plăcut Grecia nu le-a fost greu să găsească un motiv să se întoarcă. 
La fel și noi, după experimentul reușit cu Infrafit-ul de anul trecut, am mai vrut o tură. Firesc, au apărut întrebări și chiar acuzații. 

O doamnă care nu m-a văzut în viața ei a spus că numai oamenii delăsători ajung să aibă nevoie de Infrafit. M-am amuzat. Fac 12km de alergare/antrenament și minimum 3 antrenamente de forță pe săptămână. Mă monitorizez cu aparatură de ultimă oră (heart rate/blood pressure/ burned calories). Am făcut sport de perfomanță și am prins două finale naționale. Chiar și cu modestia suflecată, tot nu mă încadrez la delăsători. 
O altă doamnă se întreba cu o ironie mai grosieră “De ce ar avea nevoie o Muză de detox?” Înseamna, după calculele domniei sale că nu prea e… Muză.
Ei bine, din seria “răspundem neascultătorilor” :), o să fiu franc: condiția fizică și sănătatea se păstrează. 


Cine crede că stăm pe spate și lăsăm natura să lucreze pentru noi va avea o mare surpriză. Natura lucrează pentru ea și uneori împotriva noastră. Iar “natura” umană sabotează multe din planurile noastre. 
Așa că o femeie care vrea să schimbe ceva la fizicul ei are de muncit, dar și una care vrea să PĂSTREZE ce are trebuie să se miște cu talent, să aibă grijă ce bagă în gură și - de ce nu - și ce scoate. Chiar dacă Infrafit-ul nu e biserică, specialiștii lor recomandă o atitudine mentală pozitivă. 
Nu toți putem, din fericire ei pot să ne-o inducă. 

Spuneam că programul Infrafit nu e un simplu detox. Dacă era nu mă duceam. Eu cred că dieta și mișcarea trebuie combinate. La fel și ei. Vom vorbi mâine despre asta că sunt multe de spus. Mai multe detalii găsiți și pe site-ul lor AICI
Și mai cred că efectele unei schimbări trebuie să rămână și DUPĂ încheierea programului. La aproape o lună după ultima ședință și departe de ultima sticluță băută pot să spun cu mâna pe cord: consilierii Sarto, unde îmi fac costumele, nu-și vor mai face grijă că nu mă voi încadra în măsurile luate :))
Iar Ramona va continua să-și vadă de treaba ei indiferent ce spune lumea. Nu trebuie să mâncăm toți la fel, nu trebuie să ne antrenăm la fel pentru că nu suntem toți fericiți la fel. 

Ce e drept, nici nu arătăm toți la fel. Dar preferăm să blamăm companiile de fastfood și nu pe noi înșine, că alegem să intrăm. 
Alege să intri, fie și numai virtual, la Infrafit. 
Site-ul lor în link aici http://bit.ly/1nsYvc8
Iar pagina de facebook aici: http://on.fb.me/1FhFgoT

Back to Top