Unii aşteaptă să li se întâmple ceva, alții să li se întâmple cineva.






Toți vorbesc despre cât de nocive sunt e-urile pentru sănătate.
De dorințele reprimate nu spune nimeni nimic.


Mulți se feresc de sare, zahăr și gărsimi.
Dar și de acțiune.


Mulți văd speranța ca pe o așteptare.
Așteaptă să li se întâmple ceva.
Să li se întâmple cineva.

Poate chiar să le bată la ușă. La ușă mai bat doar gunoierii după șpagă. Nici măcar nenea cu pliantele de la supermarket nu se mai obosește să le atârne pe clanță. Asta ca să știi “ce te așteaptă” când… aștepți.

Desigur, dacă ai cu adevărat răbdare o să sune soneria de la intrare cel puțin o dată pe lună. Când vine pensia.


Nu poți să îmbrățișezi pe nimeni prin corespondență. Până și tinerii care se cunosc pe facebook au destulă minte să se și întâlnească în Silver Church! (Amen to that)


Nu poți să alegi fără să te aleagă și pe tine cineva. Și cum să te aleagă dacă nu te vede? Măcar pune-ți afișe prin cartier, ca alea pentru câini pierduți: “Mi-am pierdut speranța în zona stației de metrou Erorilor. E sub tratament. Găsitorului bună recompensă (29 de ani de viață, 2 de abstinență) :))


Ține cont că mulți și multe au așteptat momentul potrivit.

Așa s-au ales cu oameni nepotriviți.

Cei buni “s-au dat prin față”.


Haideți să nu mai dăm vina pe viață, că nu e o sală de așteptare. E o sală de jocuri. O să mori cu banii în buzunar. Pardon, cu anii în buzunar.

Amânarea unei decizii este și ea o decizie.

Una dintre cele mai proaste.








SARTO bespoke Business Collection 2018: WE MEAN BUSINESS
The SARTO bespoke business collection is a style statement made by the contemporary gentleman whose personal image is a mere reflection of his inner qualities and traits. Through 100% custom made suits and shirts, high quality accessories and unique styling services, SARTO empowers real men in real life circumstances. At SARTO you will find a team of experienced professionals with a grounded sense of fashion who apply the traditional bespoke tailoring principles while adjusting to your everyday needs. Because WE MEAN BUSINESS!
Posted by SARTO bespoke on Friday, 10 August 2018
Back to Top