De ce atunci când ieșim din scenă cu un scuipat ne trezim că pică tot pe noi?


Când simt că "ies din scenă" mulți își ies din pepeni. 
Nu știu să facă o reverență și "să moară frumos".
Am mai scris asta: dacă vrei să cunoști un bărbat, părăsește-l. Extremă metodă, știu. E la fel și în cazul invers, o femeie fără caracter va arunca atâtea vorbe la o despărțire încât va justifica cu vârf și  îndesat gestul. 
Și e la fel și cu oamenii care pleacă dintr-o companie cu o mare urmă de pantof pe cur. Ei simt nevoia să își regleze conturile și cu acel coleg enervant care s-a plâns că-i făcea treaba :)) și cu intrigantul care s-a supărat când s-a dus la șef să prezinte o idee a amărâtului ca fiind a lui ;) și cu toate colegele care i-au ignorat farmecul. Niște țărănci :))))


Știți care e faza amuzantă? Ăștia reglează conturile cu toată lumea, mai puțin cu șeful. Lui n-au tupeu să-i spună nimic. 
Așa cum multe femei umplu târgul despre cât de prost era domnul fost, dar în fața lui țin ciocul mic, oftează și îi mai urmăresc ofticate conutl de instagram în care apare la brațul altei femei. 
Bărbați, femei, nu contează. Sunt oameni și oameni. Sau, cum a zis Steinbeck: Oameni și șoareci. 
Eu nu m-aș încurca niciodată cu o femeie care își comentează cu orice ocazie foștii cu care a avut relații de lungă durată sau a fost căsătorită și nu aș angaja NICIODATĂ pe cineva care vorbește de rău compania la care a lucrat mai mult de un an (Dacă era așa de căcat, de ce a stat în el???!!! Un an sau mai mult? Înseamnă că era într-un mediu bun :))) Coprofagul :))
Adevăratul caracter al unui om iese la iveală când nu mai are ce să câștige de la noi sau - mai mult - când noi suntem în situația să-i cerem ajutorul. 
Doar despre morți e “numai de bine”. Noi ăștia vii ne tot luăm “la revedere” ca să ne trezim că ajungem iar la “bună ziua”. 
Când scuipi în urma ta gândește-te că s-ar putea să trebuie să te întorci pe același drum. 


Back to Top