E mai ușor să schimbi bărbații decât să schimbi un bărbat.




Se spun multe lucruri rele despre noi, bărbații. Unele amuzante, altele nu. Ambele adevărate, dar decât o femeie pisăloagă mai bine un bărbat încăpățânat! Unul care nu dă răspunsuri diferite la o întrebare în funcție de cine o pune. Nici în funcție de tonul pe care i se pune întrebarea.
Un bărbat pe care-l schimbi tu ușor poate să fie schimbat ușor și de alta. Și de grupul de prieteni. Și de maică-sa. 
Și dacă schimbă atât de ușor cum se poartă, ce crede și cum vorbește, cât de greu crezi că i-ar fi să schimbe pe cine iubește?


O păpușă poate să fie mânuită de orice păpușar. Nu te considera așa specială.
Mă întreb dacă femeile care chiar vor să-l schimbe pe omul pe care-l iubesc l-ar mai iubi după ce l-au schimbat. 
Suntem bărbați sau vibratoare care aduc bani în casă?? :))
Pe bărbat nu-l schimbi. Se schimbă el dacă vrea. Și asta e bine. 
E bine pentru că întâlnești mai mulți bărbați care se cunosc din clasa a IV-a și care încă ies împreună și acum când sunt tătici, decât femei care să-și mai vorbească după ce una a născut și cealaltă încă mai merge în cluburi. O femeie liberă într-un grup de cupluri pare mai pericluoasă decât un bar de striptease! :)) “Ne fură bărbații” :)) Vom mai vorbi despre femeia liberă ca factor de risc. 
Pe bărbat nu-l schimbi. Se schimbă el și asta e bine pentru că nimeni n-a dat vreodată cameleonul drept simbol de integritate. 
Bărbatul vrea să știe CINE ESTE, nu cine ar trebui să fie între orele 5 și 5 jumate. Oricum pe la 6 s-ar putea ca ea să vrea altceva. 
Și totuși… crezi că o femeie ar fi fericită dacă ar avea un dressing de bărbați? Atârnați pe umerașe? Sunt chiar curios dacă negru ar mai fi așa la modă :)))
Nu. N-ar fi. Pentru că toți vrem să știm că avem pe cine să ne bazăm, nu un model customizabil după cum vrea ea, că la un moment dat o să vrea ceva care să o surprindă și n-are cum să se surprindă singură :)))
Dacă le dăm un pic de vin până la punctul în care sunt gata să spună adevărul, dar nu dincolo de zona în care mai sunt în stare să-l pronunțe vom afla incredibilul: 
Toate femeile vor de fapt un bărbat care să nu se schimbe!
Să nu schimbe promisiunile scumpe ei astăzi pe niște scuze ieftine mâine. 
Să nu se schimbe din curtenitor în absent, din puternic în blazat și din tânăr în moș. 
Toate vor un bărbat care să îmbătrânească frumos. Și cu ele. 





Back to Top