Cum mă port eu, ca bărbat, depinde ce calitatea pe care o arăți tu, ca femeie.


Chiar te aștepți să-ți trimită poezii când tu ai cont de facebook sub numele ioobitika salbatika? 
Chiar îți imaginezi că mai simte nevoia să te scoată în oraș și să te curteze când tu ai poze în fundu’ gol pe instagram? De ce ar face asta? Ca să se treazească în situația amuzantă în care îți face cunoștință cu un prieten și el zice: Ah, dar o știu… :))))
Și cum poți să speri să primești respect când tu nu respecți nici măcar gramatica? 
Sunt femei care impun respect și prin cum se îmbracă, prin ce spun sau prin ce… nu spun. 
Sunt femei pe care reputația le precede. Uneori asta e bine, alteori e mai puțin plăcut, că nici bărbații nu știu chiar toți să-și țină gura. 
Chiar și un golan realizează când e în prezența unei doamne. 
Și orice gentleman adevărat își dă seama când nu are cui să dea atenție pentru că ești doar un amblaj frumos în care e împachetat aer. Și acela stătut .
Primesc adesea mesaje de genul: am vrut să par ușurică pentru că mi s-a părut că asta caută sau m-am dat libertină pentru că voiam un one night stand, acum vreau mai mult și nu știu cum să schimb impresia. 
Îmi pare rău, dar a doua șansă la prima impresie nu o are nimeni. Ce nu înțeleg eu este valul acesta de mesaje de la femei tinere care îmi scriu că s-au străduit să pară mai puțin serioase, mai puțin educate sau mai puțin realizate în fața unui bărbat pe care îl plăceau! Nu, serios, la noi e invers.
E adevărat că mulți bărbați nu se bagă dacă simt că femeia e puternică și deșteaptă, dar o să vă spun cu riscul că mă veți înjura: dacă faci pe proasta ca să agăți un bărbat s-ar putea să nu fii atât de inteligentă cum te crezi.
Atitudinea femeii poate să fie un factor de educație pentru bărbat. Dacă înțelege mesajul e bine, dacă nu… se cheamă selecție naturală. 

Are poporul român o vorbă deșteptă: Cine se aseamănă, se adună. Pot să adaug și eu ceva? Uneori asta se întâmplă din nefericire, că fac și copii.

P.S. Acesta nu este un articol pentru Yokko, dar fotografia lor mi s-a părut cea mai potrivită :)


Back to Top