Frumusețea în care poți să trăiești!


Filosofii îți pot spune multe. 
Psiholgii îți pot explica multe. 
Dar arhitecții pot să facă frumusețea să devină CONCRETĂ. 
Să locuiești în ea! 
Arhitecții români de la Studio InSign pot să facă față cu brio comparației cu mulți arhitecți din Europa. Imaginile vorbesc de la sine!


Am experimentat senzații foarte plăcute în Palatul Noblesse, opera lor, pe care îl numesc fără să exagerez UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN BUCUREȘTI
Una dintre senzații se numește MÂNDRIE. Se poate și în România! 
Poți să găsești și la noi asemenea evenimente arhitecturale unde simți nevoia, chiar bărbat fiind, să scoți telefonul și să faci poze. Indiferent cât de afon ești, tot îți iese wallpaper :)
O altă senzație, căutată de toți și mai rar întâlnită, a fost de PLĂCERE
Eram acolo prima dată, dar mă simțeam în același timp în altă lume și în egală măsură într-un decor care se potrviește oricui. Un fel de excelență pe care toți o căutăm. 
Un asemenea loc nu e o întâmplare. Mi-a dovedit-o portofoliul lor absolut încâtător. 
Hotelul Salis, o oază spa, Double Tree by Hilton, Brit Cafe sau Bistro Toscan sunt experiențe pe care oricine ar vrea să le repete.





Arhitecții de la Studio Insign sunt de o versatilitate care m-a pus pe gânduri. De la interioare de case și până la hoteluri și restaurante, orice provocare le pune la treabă creativitatea.
Chapeau bas!

Le respect prea mult munca, așa că nu am inserat multe fotografii în articol. Le puteți vedea pe site-ul lor: STUDIO INSIGN.

Back to Top