MEN ONLY: Nu renunța la cine ești!




Bărbați - extremă urgență! Suntem înconjurați de ipocrizie și chiar dacă se vor supăra femeile, e adevărul gol-goluț că nu suntem la fel de bine pregătiți ca ele când vine vorba să ne… prefacem.
Ai auzit vreodată că un bărbat a mimat orgasmul!?!
Nu. 
Dar femei care îi aruncă partenerului celebrul reproș: Nu ridica tonul pe stradă? 
Destule!
Ce să zic? Că e OK să ridici și mâna atâta vreme cât nu e în public? Aparențele să fie păstrate! Urâtă educație au primit mulți dintre noi, noroc că ne-am mai deșteptat. 

La naiba cu aparențele! 
Noi nu vrem să părem fericiți. Vrem să fim. 

Nu ne facem selfie-uri cu haștag blessed, preferăm o țigară de după pe care o știm numai noi. Și ele. “Iar ai fumat?” te întreabă ea și crezi că te ceartă. De fapt “țigara de după” e ca “sărut mâna pentru masă”, e ca râgâitul după bere sau strigătul după gol. Un semn că ți-a plăcut. 

The SARTO man
Am creat primul magazin online SARTO bespoke: https://www.sarto.ro/
Posted by SARTO bespoke on Tuesday, 14 November 2017


Prietenii mei de la Sarto Bespoke sunt prea gentlemeni ca să pună mâna pe furci și topoare și să înceapă Răscoala din 2018 împotriva ipocriziei deși ar merita retezată din rădăcină. 
Așa că au optat pentru o Revoluție de eliberare a bărbatului. 
Divorțează de renunțări!



Nu eu trebuie să încap în costum, el trebuie să țină cont de mine! Ce sunt eu? O cola și costumul o sticlă? Nu încape mai mult de 0,33 așa că trebuie să mai slăbesc?




Nu vreau să renunț la micile plăceri ale vieții.





Pe lângă toate ideile lor haioase aș mai adăuga și eu una: 


În lumea asta de hipsteri eu vreau să fiu un gladiator! Alex și Matei au înțeles asta și chiar și la nuntă nu mi-au zis “Ar trebui să mai slăbești”. Mi-au croit, ca pentru orice răzvrătit, o armură splendidă. Mă luptam cu amenințarea cea mai mare din viața oricărui bărbat: O femeie cu o rochie la care s-a muncit două luni și care avea elemente cusute efectiv pe ea. Nu puteam să dansez cu ea arătând ca un chelner într-un costum de-a gata. 
La fel și când dau autografe sau interviuri. Prefer să fie incomode doar întrebările. În costumul meu sunt eu. 86 de kile în viu! 



Sarto Bespoke on facebook: 
https://goo.gl/XuTdzB



Back to Top