Poți să recâștigi o femeie care se simte în continuare atrasă de tine, dar căreia i-ai pierdut încrederea?


 
“Îndrăgostirea e o stare de imbecilitate tranzitorie” (Otraga y Gasset)
În baza aceata orice e posibil.
Mare atenție însă la ultimul cuvânt: tranzitorie.

TRANZITÓRIU, -ÍE, tranzitorii, adj. Care face trecerea de la o stare la alta; de tranziție; intermediar. ♦ (Despre funcționarea unui sistem) Caracterizat prin variația în timp a cel puțin unei mărimi. – Din lat. transitorius, fr. transitoire.
E o vorbă: Prost să fii, dar să-ți revii.

Mulți dintre cei care renunță la alcool sunt în continuare atrași de frumusețea unei sticle de single malt.
Aproape toți cei care se lasă de fumat mai suspină după o havană la ocazii sau după fericirea albăstruie din fumul țigării de după. Un prieten spunea că oricum țigarea de după e supraapreciată. Tocmai ai făcut dragoste. Ți s-ar părea delicos și un set de flotări.
Toți realizăm mai devreme sau mai târziu că sunt lucruri care ne plac, dar bine nu ne fac.
Sentimente investite prost, ca banii la Caritas.
Relații toxice care ne scot fire albe.
Nicio femeie nu vrea să păstreze o oglindă spartă. Iar momentul când ți-ai pierdut încrederea într-un om este unul foarte greu de trecut.
Am fost în poziția domnului care mi-a scris. Am mers la ea cu aroganța omului care știe că e dorit.
M-a lăsat să intru. Stăteam amândoi pe canapeaua din sufragerie și nu făceam nimic altceva decât să ne privim. Aerul părea mai dens în atmosfera aceea tensionată.
Mi-am ales vorbele. Mi-am calculat gesturile. Am obținut reacțiile. Parcă era și mai interesant totul cu împotrivirea ei drept condiment.
Și totuși împotrivirea aceea nu era de formă. Balansul între plăcere și nefericire era rupt.
M-a sunat în seara aceea și mi-a zis că am lăsat-o într-o asemenea stare încât a tremurat cu telefonul în mână gândindu-se dacă să mă cheme înapoi sau să sune unul dintre pretendenții care dormeau pe preș.
A fost tare și n-a sunat pe nimeni.
Orgoliul meu lovit nu putea să bruieze de tot mintea care-i dădea dreptate. Nu îndrepți o greșeală cu altă greșeală.

P.S. Noua mea carte, NECENZURAT!, se pregătește să intre în scenă. Ca atare am decis unilateral, dar am întregul suport al editurii să opresc retipărirea cărții anterioare. Ca bestseller, nu pot spune că a fost chiar ediție limitată :))) 
Comenzile celor care au deja “Filosofia” vor fi primele onorate în momentul lansării noii cărți. 
În plus, o parte dintre ei vor avea surpriza că vor primi noua carte gratuit și nu le-o va aduce curierul. Le-o vom aduce eu și Ramona. Vă povestesc mai aproape de lansare cum :)
Cum mai sunt astăzi la ora 13 mai erau aproximativ 600 de exemplare în stoc, încă mai poți comanda Filosofia Sexului direct din acest link. http://bit.ly/1kClgHM

Îmi cer scuze anticipat în cazul în care peste weekend se vor înregistra mai multe comenzi decât acest stoc. Nu voi reveni asupra acestei decizii. Nu sunt genul care face 10 turnee de retragere. 
Cu drag, 
Radu

Back to Top