Q&A: Nici nu mă vrea, nici nu… lasă pe altul :) 3 cazuri de gelozie prostească :)





Notă! 
Întrebările de la Q&A sunt modificate pentru a proteja identitatea celor implicați. Mai ales că adesea amândoi mă citesc. Și prietenii lor. Și o parte din neprieteni :)) O fată mi-a cerut un răspuns direct. I-am spus să aibă grijă ce-și dorește, că s-ar putea să i se întâmple! Din 3, unul e al ei. Ghici care. 

Între ceea ce simte un bărbat și ceea ce spune distanța poate să fie enormă. Despre femei nu mai vorbesc :) Ai nevoie de dicționar din românește în românește. Gelozia nu ține cont de situația în care suntem. Poți fi gelos pe un străin, care ține de mână o străină, pe care ți-ar fi plăcut să o cunoști bine de tot.

Primul caz. Mutulică. 


“Te iubesc ca pe o soră”… dar să n-ai alți frați în afară de mine :) Această frază chiar s-a spus!
E cazul când el zice că nu vrea “mai mult”, deși adesea sexul nu înseamnă mai mult decât o discuție profundă. Care și durează… mai mult :)
De fapt el vrea, dar nu știe cum să o spună. Și în loc să te ia pe tine în brațe, îi alungă pe alții. 
Soluția: Fă-l gelos în continuare. Mai devreme sau mai târziu o să spună pe bune!

Al doilea caz. Șmecherul. Există și la genul feminin. 


Mai are o just friendă. Care nu s-a decis ea. Atunci vrea să te țină în hold. Sau… Varianta mai grea este când e în conflict între ceea ce crede că ar trebui să-și dorească un tânăr (să se distreze) și intensitatea a ceea ce simte pentru tine. N-ar vrea să piardă nici distracția, dar nici pe tine. 
Există și multe fete în aceeași situație. Și pe urmă se plâng că toți bărbații buni sunt luați. 
Soluția: Sigur nu poți să-l aștepți! Vrea să se distreze, nu pleacă în armată! Mergi pe drumul tău și poate o să realizeze că ceea ce pierde valorează mai mult decât ceea ce crede că poate să câștige. 


Al treilea caz. Fraierul. /a


Una dintre cărțile mele, Ultimul început, a stârnit un val imens de cereri abia în momentul când a fost “stoc epuizat”. Așa e și la oameni :)
Te-a avut. Nu te-a mai vrut. Te vede cu altcineva și parcă te vede mai bine. Parcă ești mai bărbat la brațul altei femei. Sau mai seducătoare în lumina dragostei altuia. 
Dintre toate, gelozia după o despărțire pe care chiar tu ai cerut-o mi se pare cea mai amuzantă! 
Soluție? N-avem :))
Știți, toți avem orgoliu! Și după ce și-a șters cineva picioarele pe el altfel îi dai la rândul tău… papucii :)

Back to Top