Vin… vremuri grele? Nu și dacă prietenia și inteligența au ceva de spus!



Sunt un tip de modă veche. Pe vremea mea o strângere de mână valora cât un contract. O strângere de mână putea să înseamne începutul unei iubiri de o viață deși dura doar câteva secunde. O mână strânsă bărbătește era ca un barometru al sincerității. 
Abia aștept să putem face asta din nou. Acum mulți privesc viitorul cu o strângere… de inimă. 
Nu întâmplător titlul este cu “vin”. 
Vinul este un confident vechi al românului și e alături de el și la bine și la greu. Bem la nunți de bucurie, bem la necaz să-l înfruntăm mai ușor. Ne ajută adesea să vedem că nu e “dracu’ chiar atât de negru”. 
În jurul vinului s-a țesut mereu o cultură diferită. Și oamenii care îl fac sunt altfel. Când via e atât de pretențioasă și poți pierde totul în câteva zile cei care fac vinul își țin altfel firea în fața riscurilor, chiar și a celor mari, așa că nu a fost o surpriză totală că oamenii de ispravă de la Crama Ceptura, în loc să se plângă de situația economică, au “stors” din struguri o campanie de responsabilitate incredibil de mișto. 
Un “cupaj” de umor și seriozitate fără “depuneri” de panică pe fundul paharului. 




Salutul se schimbă. Prietenia rămâne la fel. 
Vremurile se schimbă. Dar oamenii adevărați nu. 
Marcel Grăjdieru, CEO Crama Ceptura, o zice “pe românește”: Suntem inventivi și veseli ca popor și, așa cum istoria ne-a arătat de atâtea ori că putem să ne adaptăm, o vom face și de data aceasta! Primul pas este să fim uniți și responsabili!

Practic Crama Ceptura ridică la putere îndemnul multor firme de băuturi “savurează responsabil” în ceva mult mai fain: “trăiește responsabil”. 

’’În aceste zile în care reperele ni se modifică cu repeziciune, Crama Ceptura îndeamnă la grijă pentru cei din jur și responsabilitate. Această campanie este un demers prin care încercăm să susținem îndemnul autorităților și îi invităm pe români să fie responsabili. Cum cea mai veche formă de interacțiune umană este salutul, indiferent de forma lui, Crama Ceptura face un apel la grija pentru cei din jur, cunoscuți sau necunoscuți și îi invită pe toți să urmeze recomandările autorităților și să evite să dea mâna atunci când salută. Îndemnul nostru este la responsabilitate și protejarea celor din jur! Doar în acest fel vom reuși să depășim, împreună, această perioadă’’.

Susține și tu campania pe facebook: 
și pe instagram:


Back to Top