Ghid de supraviețuire în carantină pentru cuplurile căsătorite.

 

E contraindicat să începeți o ceartă, chiar dacă vă plictisiți. O să dureze veșnic, că nu mai aveți unde să fugiți unul de altul. Femeia nu mai poate să plece la mama, că bătrânii sunt cei mai expuși, iar bărbatul nu mai poate merge la o bere cu băieții, că restaurantele, barurile și păcănelele s-au închis. 


Pentru fumători proviziile de făină nu ajută. Recomand să aveți țigări. Eu m-am lăsat de un an (ceea ce vă doresc și vouă), dar îmi amintesc perfect cât de nervos eram când rămâneam fără. 
*Dacă ești genul care nu se lasă “că fumează de plăcere” află că “plăcerea” asta omoară în continuare mult mai mulți oameni decât coronavirusul. Fumatul chiar e o pandemie. 


O plăcere cu urmări mult mai plăcute este sexul. Mă aștept la multe fetițe născute peste nouă luni și botezate Cara și băieței botezați Tino. 


Cărți! Pentru că Netflix-ul se vede prost când sunt prea mulți conectați. Cărțile își păstrează rezoluția :))


Păstrați zone de spațiu personal chiar și dacă locuiți într-o garsonieră. Încercați să nu ascultați convorbirile telefonice ale celuilalt. O vorbă de pe net spunea “Carantina înseamnă fiecare bărbat la soția lui”, dar și amantele/amanții se plictisesc. 

Back to Top