Mărimea contează? Răspunsul este “Sigur că…”




Sunt întrebări care nu și-au găsit clar răspunsul din epoca de aur și până mai ieri. 
Una dintre ele este cât trebuie să fie de mare. Părerea mea... 


în video:  



Mărimea contează.
Mărimea contează? Depinde... testul adevărului în video!
Posted by Radu F. Constantinescu on Thursday, 9 April 2020


Pe vremea lui Ceaușescu erau unele mici, cam 6 cm, care nu rezistau prea mult, dar și unele mari cât niște torpile la care era mereu coadă și toată lumea pleca satisfăcută. Dar nu aduci o torpilă cât un stat de om în casă! E și periculos!
Până la urmă avansul tehnologic a făcut ca 30 și ceva de centimetri să fie suficienți pentru toată lumea. 
Nu știu la ca vă gândiți voi, dar eu vorbesc despre buteliile de sifon!
SODASTREAM are unele dintre cele mai amuzante reclame, dar mai ales un produs super șmecher. Fără fire, fără prea multe butoane, sigur și nouă ne ajunge o singură butelie mai mult de 3(trei!!!) luni!



Da, știu. Acum aproape un an nici eu nu credeam că am nevoie de un aparat de făcut sifon în casă. Acum dracu’ să o pună pe Muză să spună că e un moft! Pentru căldurile care vin și izolarea în care stau șprițul e o necesitate! 




În toată luna APRILIE puteți lua fix același aparat de la Kitchenshop cu reducere de 30% (de la 358 la 250 lei). 




Dacă vă grăbiți un pic puteți concura și la giveaway. Dau unul alb, nou nouț, cu o butelie de 80L (mai mare decât cea de 60 din promoție). 





GIVEAWAY CU ACID! Câștigă un aparat SODASTREAM care face 80(!!!) de litri de sifon la tine acasă. E wireless, că nu se bagă în priză ;) Dacă nu câștigi la mine, are reducere 30% în luna aprilie. Oferta este valabilă doar pe site-ul kitchenshop.ro 👌🏼 Ce trebuie să faceți ca să-mi luați albitura? ......................................... 1️⃣ Follow @kitchenshopromania, @secreteleramonei, @radufconstantinescu 2️⃣ Tag 2 prieteni care gustă o glumă mai acidă 3️⃣ Like this pic & share it on instastory! .......................................... Câștigătorul va fi extras pe 15 aprilie la ora 11 a.m. și va fi anunțat în instastory. Comentariile multiple NU se iau în considerare. Organizatorul va verifica dacă toți termenii au fost respectați! Fiți, vă rog, atenți! Succes! #giveaway #giveawayromania
A post shared by 𝐑𝐀𝐃𝐔 𝐅. 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐍𝐓𝐈𝐍𝐄𝐒𝐂𝐔 (@radufconstantinescu) on


OK. Mărimea contează? 

Da. Mai ales când nu e mică. 

Back to Top