Q&A: Cu soțul nu mă mai înțeleg, dar la serviciu cred că mi-am găsit sufletul pereche! Avem 100% aceleași gusturi! E prea frumos să fie adevărat?


Cititoarea mai preciza că “nu au făcut (încă) nimic”. 

Asta schimbă foarte mult răspunsul care ar fi fost doar “toți avem dreptul la a doua șansă”, în ceva mai elaborat: 

Niciun bărbat inteligent nu contrazice flagrant o femeie înainte să se culce cu ea. 
Cu cât o dorește mai tare, cu atât sunt mai compatibili. 
Cunosc cazuri disperate în care s-au uitat chiar și la telenovele împreună pentru că “orice film e bun cât timp se stinge lumina”. 



https://www.curteaveche.ro/p/pachet-r-f-constantinescu

Să nu vă imaginați acum că femeia așteaptă să-i răspund eu dacă să se culce sau nu cu colegul! :)) Am primit sute de mesaje de la fete care, vezi Doamne, nu știau dacă să facă un anumit pas. Îmi aduc aminte clar că uneia i-am zis că în niciun caz nu trebuie să se vadă în alt oraș, într-un hotel, cu un necunoscut de pe net. A fost foarte dezamăgită că nu sunt destul de “deschis la minte”. Nu sunt deschis la mintea din pantaloni :)) Pe aia e bine să nu o lași… de capul ei :)))

Concluzia e că nu scriu pentru acea cititoare. “Când negociezi cu ispita deja ai cedat”. 
Scriu pentru altele, care încă nu au întâlnit genul acesta de cameleon erotic. Un bărbat care se potrivește la gusturi 100% cu o femeie nu există. Doar oameni care mint prea mult sau nu au deloc personalitate. Cu un asemenea “bărbat” te poți distra un pic, dar cam atât. Dar ține minte că în secolul XXI adulterul este o distracție mai riscantă decât pare. 
Să nu dai revolverul din mână pe pușca de pe gard.  
  
Back to Top