7 lucruri pe care le fac ca să-mi păstrez femeia fericită! Unele sunt mai neortodoxe…





1. O iubesc bine! Degeabsa îi speli vasele și îi arăți respect, dacă nu o faci să țipe. (Muza a intervenit că și dacă nu o respecți o faci să țipe, dar altfel). 

2. Nu o plictisesc. Vorba lui Cormac McCarthy: Poți să-i faci orice unei femei, mai puțin să o plictisești. Avem și lucruri care ne pasionează separat. Niciunul nu a renunțat la ale lui, dar le facem fără celălalt. 

3. Recunosc când am greșit. Nu e ușor, dar merită. Funcționează atât de bine încât uneori recunoaște și ea! :)) (Da, am martori!)

4. O ajut ziua cu ce visează noaptea. Multe idei ale Ramonei mi s-au părut nebunii 100%, dar au mers! Incredibil, dar adevărat :) De exemplu proiectul cu unturile sănătoase din arahide care a evoluat în jumătate de an la o adevărată linie de produse. 



5. Spăl vase. E un termen generic. Mă sacrific și fac ce știu că nu-i place să facă. Drept e că îmi dă mâna… nu e genul care să nu facă nimic :)

6. Îi spun că e frumoasă în loc de “bună dimineața”. E acel moment al zilei când niciuna nu se simte frumoasă. Ca să fiu și mai convingător uneori îi fac și poze. Nu le pot însă posta aici :))

7. Nu sunt mereu disponibil. Linia dintre “de partea ta” și “la dispoziția ta” se trece ușor și e moartea pasiunii. Nicio femeie nu e fericită lângă un “yes man”. Chiar și cele dominatoare vor să nu vină bărbatul gata dominat. Cine ar mai da cu biciul într-o mămăligă. 





Back to Top