Q&A: Amantul meu mi-a propus să facem sex în trei cu soția lui. Ce să fac? (A răspuns și Muza. Cel mai scurt răspuns ever!)




Amănuntul care face situația și mai complicată: și amanta este soția cuiva, cum se întâmplă atât de des... :) 


Radu: 

Unul dintre idolii mei, Alfred Adler, părintele Psihologiei individuale, a susținut mereu că nu omul integru este cel care înțelege cel mai bine lumea și pe semenii săi, ci păcătosul cumințit. 
În baza experiențelor personale și a celor foarte apropiați mie aș vrea mai întâi să explicăm DORINȚA de sex în 3. E mai simplu decât să explicăm fetișul pentru picioare, de exemplu. Nu, n-o să vă placă. 

În primul rând TOȚI bărbații au sau au avut fantezia cu două. Mai sunt câțiva care nu recunosc. De ce? 

Sexul în trei nu se întâmplă când bărbatului îi plac amândouă la fel de mult, ci când de fapt nu-i place niciuna dintre ele suficient. 

Un alt motiv este supra-compensarea. Când n-a prea avut succes în dragoste și acum are impresia că există un campionat mondial. 
Al treilea și cel mai trist dintre motive este dorința lui de a domina într-o relație strict master an servant. Cu mai multe “sclave”. 
De ce e trist? Pentru că nu am întâlnit niciun bărbat la care să fie doar un joc. E pe bune. Și de multe ori își asigură ascultarea celor două și pe mai departe cu materiale filmate pe ascuns pe care le poate arăta oricând. Dacă ați acceptat așa ceva sunteți niște curve, nu? 

Ca să nu vă blochez de tot o să-l cităm și pe al patrulea, care este însă extrem de rar. Bărbatul nu vrea să-și înșele soția, dar are un apetit sexual pe care doar ea nu i-l poate satisface. 

Ce să facă cititoarea noastră? Pentru unii e incitant ce e pentru alții degradant. Uneori e degradant și incitant în același timp. Sfatul meu e să faci ce vrei :)

Muza: 

Ia întreabă-l dacă poate să vină și soțul tău. 

Back to Top