3 povești adevărate cu femei atrase de băieți cu adevărat răi. Night reading pe față!




Cuvânt înainte!
Prea multe bloguri, vloguri și reviste de 2 lei au creat o imagine falsă băieților răi până când i-au făcut să pară… buni. :) Dar acele trăsături de caracter ridicate în slăvi pe net nu sunt caracteristice băieților răi, ci bărbaților. 

Prima poveste. Femeia e proprietate personală!

O alinta “prințesa” și ea chiar și-o luase în cap. Îi și plăcea senzația de putere pe care o simțea când intrau împreună în club și vedea cum unora le era literalmente frică de “prințul ei”. 
După ce i-a făcut un copil a ridicat-o la rangul de “regina mea”. 
Când l-a întrebat după câteva luni de ce nu o mai ia în club și merge cu alte “prințese” i-a dat o palmă de i-a zburat “reginei” coroana de pe cap. Așa imaginară cum era a făcut mult zgomot în cădere. Visurile ei se sfărâmau. 
A încercat să fugă înapoi la familie. O alegere proastă în condițiile în care chiar ea îi ceruse “prințului” să-i zguduie un pic pe părinții ei. Le era frică de “ginere” și n-au primit-o. 
La primul bărbat care s-a oferit să o salveze “prințul” nici nu s-a obosit să vină personal. A trimis niște recuperatori. Ca pentru o datorie…
Regina a fugit din oraș și și-a pierdut urma în București de unde mi-a scris mie. 
Nu a fost dezamăgită când a aflat că nu e un caz deosebit și că o să o pun într-un articol de grup. M-a rugat doar atât. Să nu dau niciun indiciu despre unde s-ar afla. 

A doua poveste. Copilul o să aibă ochii lui. Va avea și problemele lui? 

Începutul poveștii seamănă cu primul story. 
Continuarea nu seamănă deloc. Ordin de restricție încălcat. Amenințări cu moartea. O mică înscenare cu ajutorul poliției (mai rar, dar se mai întâmplă, nu-s toți polițiștii slabi de înger) și apoi o carieră fantastică. 
Fata dezamăgită de băiatul rău s-a dovedit ea însăși o fată rea, dar în sensul bun. 
Mi-a scris convinsă că o pot ajuta și a fost dezamăgită când i-am zis că nu-i atât de simplu. Băiețelul rezultat din această “nebunie a tinereții” se dovedea la fel de recalcitrant, de mânios și gata să sară la bătaie ca și tatăl său. 
Dus la sporturi de contact “să se descarce”, micuțul nu a devenit mai pașnic, doar și-a bătut mai eficient rivalii. 
Așteptați un final de poveste cu o rezolvare? Și ea. 

A treia poveste. În care Făt-Frumos și-o fură. 

Poți să fii “nevastă trofeu” fără să te căsătorești. Lumea știe a cui ești. Și dacă are toate țiglele pe casă stă departe. 
Făt-Frumos nu știa că nu e primul care a încercat să o salveze. 
După ce “zmeul” l-a bătut bine (de l-a băgat în spital o săptămână și îl întorceau asistentele cu pătura de pe o parte pe alta) Făt-mai-puțin-Frumos s-a întors acasă doar ca să descopere că ea plecase în vacanță cu “zmeul”. 
Pe frigider avea un mesaj de genul “am crezut că ești un bărbat puternic”. 
Asta e. Pentru unele femei forța unui bărbat se măsoară după cât de tare dă cu pumnul. 

Puține femei vor da like & share. Să nu le vadă zmeul. 
Nu pentru like & share am scris acest night reading! L-am scris ca să vă ajut să înțelegeți că există oameni-ierbivori și oameni-carnivori. 
Există oameni cu adevărat periculoși. Dar chiar și ei își caută “jumătatea”. În relația dintre un sadic și o masochistă nu ar trebui să te bagi dacă nu ești și tu tot un sadic. Lucrurile astea se schimbă “post pe post”. Ca în fotbal. 
Nu înlocuiești un atacant cu un fundaș decât dacă renunți la ideea să mai bagi gol și vrei să păstrezi rezultatul. 
În dragoste nici măcar asta nu se poate. 
N-au nici cea mai vagă idee “băieții buni” care mi-au scris că au salvat “fete rele” că și ele mi-au scris. Cum nu se excită până nu se gândesc la fostul. 
Acum știi de ce în mijlocul acțiunii spune “vreau să mă iei pe la spate”
Așa nu te mai vede. 


Back to Top