De ce e musai ca o familie să fie echipă





Zecile de mesaje primite de la voi în care mă lăudați că îmi susțin soția și că suntem ECHIPĂ m-au făcut să scriu acest articol. 
Sunt - recunosc deschis - un pic nervos. 
Păi, voi mă lăudați pentru ceva normal?!!
Așa am ajuns în țara asta! Lăudăm politicienii că fac “câte ceva bun” de parcă nu asta ar fi menirea lor! Lăudăm copiii când aruncă o hârtie la coș de parcă locul ei ar fi pe trotoar! A devenit normalul noul extraordinar? Familia să fie echipă? Nu e pe dos? Profu’ ne spunea să fim mai mult decât o echipă, să fim ca o familie! 


Nu trebuie să-mi răspundeți că știu că se lasă cu scandal în multe “familii”, dar v-ați gândit cât timp și câtă energie risipiți în certuri, ambiții, războaie reci care țin ani de zile?
Timpul acela n-ar fi fost folosit mai bine într-un proiect personal? 
Multora li se pare proiectul SECRETELE RAMONEI ca un succes “peste noapte”. De fapt e un succes peste nopți. Multe. Nedormite. 
Un succes în care s-au aruncat zeci de kilograme de produse care nu erau chiar acolo și în care se lucrează să se îmbunătățească până și rețetele care au avut un succes peste așteptări. 
Dar totul a pornit de la o echipă foarte mică. Ea, el și un blender “cap de serie” care mirosea frecvent a ars și căruia i-a murit motorul. 




Și nu uitați că într-o echipă nu trebuie să dea amândoi gol. Cineva mai trebuie să dea și pasă! (Dacă vă pasă :))
Poate cel mai ciudat, dar foarte fain exemplu de echipă l-a dat campionul mondial la box Mihai Leu. El povestea că la finalul meciului când a câștigat centura unul dintre oamenii care a năvălit în ring și se bucura ca un copil a fost partenerul lui de… sparring! Simplificând un pic acela era omul plătit să mănânce bătaie la antrenamente ca să exerseze Leul :) 
Mihai spunea zâmbind că și omul acela avea o mare contribuție la victorie. 
Așa și eu. N-am mâncat bătaie, dar am mâncat zeci de teste. Reușite… Nereușite… Până am strâns de o carte de bucate care a fost și premiată… Până am reușit primele 5-6 combinații de unturi… Până a început Ramona să primească felicitări și de la oameni care au spus la începutul drumului lucruri foarte urâte despre ea. 
Familia nici nu e familie dacă nu e și echipă. 
Ambiția noastră este să reușim ca și echipa, acum mult mai mare, să se simtă ca o familie. Lucru pe care îl auzi adesea în corporații și nu e aproape niciodată adevărat. 

Susține-ne și tu comandând produse SECRETELE RAMONEI! Lista VEGANĂ aici: 


UNT DE NUCI CU ARAHIDE „TURTĂ DULCE”
Mulți au zis că “nu se poate să fie vegană” până au citit ingredientele. Turta dulce mult aduce :)

UNT DE ARAHIDE CU OMEGA 7
Cea mai simplă rețetă din lume! Arahide coapte (98%); Pulbere de Cătină albă (Hippophae rhamnoides) (1%); îndulcitor natural: Green Sugar. De ce sunt atât de multe variante pe piață cu 65-70% arahide și restul ulei de palmier? Pentru că arahidele bune SUNT SCUMPE! Noi nu ne-am “ieftinit”

UNT DE MIGDALE CU ESPRESSO ȘI OMEGA 7
Gust EXTRATERESTRU! 

UNT DE ARAHIDE CU OMEGA 7 ȘI PROPOLIS
Cine a zis că medicamentele nu au gust bun? Dozarea exactă între  Green Sugar, cătina albă și propolisul verde brazilian face minuni! 

UNT DE ARAHIDE CU OMEGA 7, Magneziu marin și Complex B
Am revizuit rețeta ca niște detectivi până ne-am dat seama de la ce se stricase un pic gustul (care anul trecut era WOW!) Am schimbat și ingredientul și furnizorul. Acum e din nou WOW!


UNT DE ARAHIDE CU OMEGA 7, Vitamina C naturală și Biozinc

GREEN VELVET – CIOCOLATA AMARUIE 84%
*stoc epuizat. Ca la studenți: ne vedem la toamnă. 


CREMA SUPREMA VEGANA – NUCA DE COCOS 
Este vedeta incontestabilă! Conduce în topul vânzărilor săptămână de săptămână. Vrei să afli de ce? Gust-o! 




Back to Top