Q&A: Cât să-l aștept să divorțeze?




Am avut și două întrebări de genul acesta de la bărbați, lor le-am răspuns în privat. 

Pentru mult prea multele mesaje de la femei: 

Niciun bărbat normal la cap nu divorțează pentru tine! 
Divorțează pentru el. Din mai multe motive: că nu îi mai e bine sau că vrea să-i fie și mai bine sau că nu știe diferența între rău și bine. Dar oricum, decizia e treaba lui. 


Dacă îl aștepți de mai mult de doi ani sunt mai multe șanse să rămână văduv decât să divorțeze!
Și dacă rămâne văduv tot sunt mai multe șanse să se căsătorească… cu alta. Relația ta cu el s-a liniștit. Ești o amantă confortabilă, nu-i faci probleme, bifezi bine toată fișa postului. De ce să schimbi ceva ce merge? 

Un bărbat care nu oferă fidelitate soției nu-i poate cere amantei să-i fie fidelă!
Cât masochism emoțional în relațiile astea! Ea, care nu se supără că el se duce acasă după ce i-a tras-o iepurește peste birou, se simte vinovată dacă iese cu altul, săracul, care o respectă! Ea înțelege când el se înfurie că a ieșit la țigară cu alt coleg și promite că nu o să mai facă așa ceva. Unele și-o și merită!

Nu-l aștepta deloc. 
Bărbații sunt atrași de ținte mobile, iar tu ești o “sitting duck”. O gâscă sigură. Ce instinct de vânător să-i stârnești tu când nu există niciun risc să te împuște altul? De ce să lase ce are pentru altceva, ce de asemenea are? 
El își vede de viața lui. Ia vezi-ți și tu de a ta și o să decidă singur dacă vrea să facă parte din restul vieții tale. 

Back to Top