Q&A: Pot să fie prieteni un bărbat și o femeie? (Un articol scris de un bărbat și de o femeie)




Mi se parea că am răspuns la întrebarea asta și totuși ea continuă să vină. Poate nu am fost destul de direct. Așa că am apelat la Muză să facem un “scurt pe blog”. 


Eu: DA!

Dar depinde de mulți factori și atunci când ți se spune “e doar o prietenă” nu e niciodată “doar o prietenă”. Pentru că un om care apreciază prietenia știe că acel DOAR nu își are locul. E mare lucru să ai un prieten adevărat. Indiferent dacă e bărbat, femeie sau nu s-a decis încă :)

Pentru că mulți bărbați m-au întrebat CUM pot să-și dea seama dacă e doar un coleg, dacă șeful o ține peste program la birou și nu pe birou sau sub el, dacă prietenul cu care vorbește pe whatsapp la 12 noaptea chiar nu are alte intenții metoda e foarte simplă: Spune-i că e păcat să nu vă cunoașteți dacă tot se înțeleg atât de bine și propune-i să aranjeze o întâlnire în 4. Dacă prietenul nu are cu cine să vină, colegul e prea ocupat, iar șeful e genul inabordabil cred că n-o să-ți placă răspunsul. 

Femeile nu m-au întrebat nimic pentru că ele știu care e metoda infailibilă. Mii de amante s-au dat de gol când a sunat el și de fapt era ea care a auzit “Unde ești? Credeam că nu mai suni o dată! Ești singur?”. O amantă de nivel “expert” răspunde fără entuziasm. Eventual cu “Ascult Radio Zu!”




Muza: NU!

Poate sunt eu ghinionistă, dar pe mine singurii prieteni care n-au vrut să mă **** s-au dovedit a fi… gay. Un mare noroc pentru orice fată pentru că vorbești cu ei orice, sunt undeva la mijloc și știu să se distreze la petreceri. 
Ceilalți? Doar prietenii lui Radu și ai prietenelor mele sunt cuminți. 
Sau poate doar știu că eu nu joc în “telenovele”. 




Back to Top