Primul EVER night reading pentru liceeni! Q&A: “Ieri mi-a cerut numărul de telefon, astăzi s-a combinat cu alta! Ce să înțeleg? Căuta numere impare?”




Am rezistat multă vreme tentației de a răspunde prin articole și la întrebări venite de la fete și băieți de liceu. Chiar am pus mult timp o restricție pe facebook. 18 plus. 
N-a funcționat pentru că nu e nimic mai ușor decât să minți în privința vârstei pe facebook și pe instagram (care e restricționat 13, dar e plin de copii de clasa a doua). 

Dar întrebările care vin în ultima vreme de la copii de liceu sunt din ce în ce mai bune și la cel mai recent concurs cu premii în cărți a câștigat o fată de clasa a XII-a așa că nu mai pot să mă fac că nu-i văd! 
Presupun că - așa cum multe articole “men only” sunt citite și de femei, la fel și night reading-ul pentru liceeni va fi citit și de părinți. 
Wicked!

Așadaaaaar… “Liceu, cimitir al tinereții mele…”
În primul rând sunt surprins că se mai cere numărul de telefon. Dar stați liniștiți că nu i l-a cerut pe hol. I l-a cerut pe instagram! 
Aici vine prima parte de răspuns: draga mea, nu ți l-a cerut numai ție. Probabil avea atâtea căsuțe de mesaje deschise de semăna telefonul lui cu terminalul “plecări” de la aeroport. A aterizat alta mai devreme. 

E normal? Da. Mulți adulți de 40 de ani joacă la mai multe capete și/sau nu știu ce vor de la viață. Voi ce așteptați în liceu? O relație serioasă? Ar fi și păcat… 

E bine? O să mă urăști, dar băiatul n-a făcut mare lucru. Stai să se termine liceul și să înceapă facultatea. Ba, stai să se termine facultatea și să înceapă viața. Atunci să vezi cum ți se schimbă tot ce credeai că știi. Viața ne f*te pe toți. 

Ce ar trebui să facă fata noastră dacă îl vrea pe băiat? Să ia numărul de telefon al celui mai cool tip din liceu și să iasă cu el. Sau mai bine cu un student cool. Ăștia mă enervau cel mai tare când eram în Caragiale! Așteptau la ieșire cele mai bune gagici! Și le luau cu mașina!!! Nu poți concura când tu n-ai decât carnet de note… 
Musai să pună și poze pe facebook și instagram. În 2019, dacă nu sunt poze nu s-a întâmplat. Cred că ar fi o bună idee de afaceri un serviciu de închirieri tipi & tipe cool pentru poze de stârnit invidia :)) Sau eixstă deja? :))
Așaaaa… și dacă în timp ce execuți planul ăsta cu cel mai cool tip din liceu îți dai seama că nu-l mai vrei pe gușterul inițial înseamnă că ai înțeles din acest articol și ce nu am spus în mod direct. 
N-ai voie să rămâi corijentă la aventură. 

Back to Top