Q&A: Fostul nu-mi făcea complimente deloc, actualul îmi face prea multe! De ce fug femeile de bărbați care iubesc prea mult!




În primul rând vreau să apăr bărbații. Nu pentru că ei sunt “echipa mea”, ci pentru că NU EXISTĂ SĂ IUBEȘTI PREA MULT! 
Doar să iubești pe cineva care nu te iubește. Și ei i se pare… prea mult. Normal, față de zero oricât e mult :)))

Ce e drept, există bărbați care sufocă iubita cu atenții, așteaptă de la ea mereu un răspuns la “ce vrei să facem astăzi?” și o fac să înțeleagă că dorințele ei sunt lege. Iar ea tot schimbă legile ca Guvernul: prin Ordonanțe de urgență :))

Aici e buba. Că multe femei vor bărbații așa cum se făceau pe vremuri. Să aibă și un pic de mister. Și planuri de viitor mărețe. Și momente când nu le intri în voie. Tu lor. Nu ei ție :)) 

Deși există expresia Trophy Wife (Nevastă Premiu) în România a făcut vogă câteva sute de ani expresia “O partidă bună” ceea ce s-ar traduce în… Trophy Husband! 
Femeia vrea lângă ea un bărbat care să mai aibă și alte calități în afară de cea că o iubește enorm. 
Femeia vrea în ea mai ales un bărbat care știe ce caută acolo. Cu o voință a lui. O personalitate a lui. Preferințe ale lui. Care s-ar putea să fie mai picante. 

Femei foarte bine realizate financiar mi-au spus că încă mai caută pe unul care să nu le deschidă mereu portiera sau să aștepte ca ele să le facă programul: 
“Subalterni am și la job”

Profesoare mi s-au confesat că ar vrea un bărbat care să le “pedepsească exemplar” în dormitor sau măcar să le tragă de păr. 

Femei obișnuite să facă ordine în companii mi s-au plâns că nu mai există bărbați care să-și lase măcar ciorapii în sufragerie sau tricourile pe scaune “random”. 

Într-o altercație, de curând, un tip și-a apărat nevasta inclusiv cu pumnul. Și-a pus adversarul foarte repede la pământ. În vreme ce multă lume comenta negativ și încă și mai multă lume filma cu telefonul o femeie care trecea întâmplător prin zonă cu fetița ei a suspinat “Așa un bărbat aș vrea și eu”. 
Punem pariu că nu vorbea despre cel de la pământ? 

Societatea modernă nu vrea să transforme bărbații în femei. Vrea să transforme și bărbații și femeile în altceva. Un fel de roboței unisex. Care pot să muncească, dar nu pot să iubească pentru că nu mai au pe cine. 


Așa că în seara asta nu-i mai spune doar că o iubești. Iubește-o până nu mai are ce spune. 

Back to Top