Ce vor bărbații de la femei, dar li s-a zis de mici că nu e bine să spună!





Să fie sexy!


El vrea să fii ce mai “bună” versiune a ta.

Prostiile astea cu “naturalul” și cu “frumusețea care vine din interior” dau bine într-o lume ipocrită! Dumnezeu mai greșește și el și nu e nimic în neregulă ca femeia să-și corecteze orice defect fizic care o deranjează PE EA. De ce pe ea? Nu vorbeam de bărbați? Ba da. Dar ce te nemulțumește pe tine la fizicul tău de obicei observă și ei. 
Femeia e cel mai necruțător critic al propriilor minusuri. Și al minusurilor tuturor celorlalte femei :)))


Bărbatul NU îți cere să-i împărtășești pasiunile! Doar să nu i le iei!


Observ un trend în psihologia modernă care unifică totul până la absurd. NU! Bărbații nu vor nici să ieși cu ei la fotbal, nici să înveți să pescuiești. Băieții, ce-i drept, fac uneori eroarea asta. Am făcut-o și eu. Mi-am “dat” primele două soții la tenis. Ca să am cu cine să joc. Numai pentru “a fost sau n-a fost out” nu ne mai certam. 
Din fericire a doua m-a lecuit când mi-a propus, dacă tot împărțim pasiunile, să facem un puzzle de 5000 de piese împreună. 





Compatibilitate în pat. 


Reacțiile când vine vorba de sex și de luptă sunt deja pre-programate în capul nostru. Ce ne place… ne vine ușor. Însă când ceva nu ne place… nu prea putem să “ne educăm gustul”. Din acest motiv instituția sexului după căsătorie a fost sursa nefericirii a miliarde de oameni. 
Problema e că atunci când ea face totul pentru tine și o vezi că se străduiește (uneori prea mult) nu prea ai inimă să-i spui pa. Deși ar fi mai bine pentru amândoi. 






Să fie mândru de tine în societate. 


Și pentru cum arăți. Și pentru cum te porți. Și pentru realizările tale. Atâta vreme cât nu sunt mai mari decât… ale lui :)) 
Bărbați care pot să se bucure când nevasta a urcat profesional atât de mult încât câștigă semnificativ MAI MULT DECÂT EI sunt foarte, foarte puțini. Culmea e că în multe cazuri bărbatul, în loc să vâneze o avansare, vânează secretare. Și în loc să-și ia încă un job, își iau o amantă. 
Ciudată compensație. 

Sfârșitul primului episod. Continuarea mâine noapte. 




Back to Top