Influenceri adevărați! Două clase de a opta de la CN Vasile Alecsandri din Galați fac banchetul în blugi și donează banii de ținute unei cauze nobile




Articolul care m-a dat pe spate AICI: 

Este un gest superb mai ales în condițiile în care influencerii tinerei generații își pun tag-uri pe toate hainele chiar și când se duc la Înviere. Vorba Muzei: în curând se vor produce și lumânări “de firmă”. 

Este un gest de normalitate într-o țară unde milioane de vizualizări și trending pe youtube fac doar manelele și vlog-urile unde copii în treninguri cântă pe lângă mașini de fițe. 
Faptul să sunt închiritate contează mai puțin. Și dacă erau ale lor situația ar fi fost aceeași. 

Îmi vine să mă duc la Galați să-i pup, dar sunt ei clasa a VIII-a și eu știu de la fiică-mea că încă din clasa a VI-a e nasol să te pupe tata în curtea școlii :)

Am spus mereu că “înainte ca generațiile mai vechi să critice generațiile mai noi nu strică să ne amintim cine le-a educat”. Pentru părinții acestor copii și pentru profesorii lor mă înclin! 

Mi-ar plăcea să le mai urmeze și alții gestul. 
Știi de ce? 
Pentru că România se va face bine doar dacă și binele se viralizeză și dacă vom mai avea și valori care nu se tranzacționează la Bursă. 

Back to Top