Ce vor bărbații de la femei, dar li s-a zis de mici că nu e bine să spună! EP2





Personalitate!


Deși adesea ne plângem că ne e greu cu ele, din momentul în care nu ne mai e deloc greu… începem să ne plictisim!  
Zeci de generații societatea a fost schizofrenică și bărbatul a ales femei de casă “ca să” își crească plozii, dar a continuat să viseze la tot felul de legături periculoase. 


Simțul umorului. 


În multe studii apare fix pe dos, ca un must have al bărbatului. E dovada că oamenii care fac asemenea studii nu prea au simțul umorului! NU SE POATE GLUMI DE UNUL SINGUR! Nu țin să găsesc o femeie care să știe să spună bancuri, dar prefer una care să le priceapă :)) Să nu râd singur :))






Luptă!


Avem vânătoarea în sânge, dar nu e nicio aventură să vânezi o femeie… domestică. E ca și când pescuiești conserve. Sexul marital NU trebuie să fie oricând vrea el, că la un moment dat nu o să mai vrea deloc. 
Deși niciunul nu o să recunoască, ne place un pic de împotrivire. Nu știți articolul meu cu “Nu o întreba dacă vrea, fă-o să vrea?”. Mă mir. Zeci de bloggeri copy paste au luat titlul ăsta de la mine. 


Fidelitate!


Oh, da! Chiar și de la amantă! E OK ca amanta să se culce cu soțul mai ales că milioane de căsnicii sunt salvate de asemenea mici “swing-uri” în care nu mai știi amanta cui e soția ta. Soțul amantei e o instituție. Pe când încă un iubit… 


Mâine la miezul nopții ultimul episod. Cel mai kinky!
Până atunci...

Comandă cărțile PREMIUM cu AUTOGRAF!
http://bit.ly/BooksOverLooks


Cine nu a citit primul episod: 
https://www.radufconstantinescu.ro/2019/05/ce-vor-barbatii-de-la-femei-dar-li-s.html
Back to Top