Ce vor bărbații de la femei! EP3 Secretele!!




Vor să fie doriți. 

Am crescut cu tot felul de idei greșite din filme porno în care femeile pot să fie niște maimuțici în călduri și să se comporte ca atare. Să vrea sex peste tot (și geografic și anatomic) și doar cu noi. 
Nu există nimic mai excitant decât gemetele de dorință ale unei femei! Așa că, dragi femei, decât să mimați orgasmul, mai bine mimați dorința. S-ar putea să primiți orgasm pe bune!!!


Vor să nu dispară joaca!

Vorba lu’ Chirilă: Iubirea și distracția se țin la început de mână după care multe femei se transformă în profesoare! Sau - mai grav - în mamele noastre!! Dintr-o dată nimic nu mai e bine, totul e prefectibil și simți că și când e vorba de sex ești scos din haine direct la tablă! Ți se înmoaie creta.


Siguranță emoțională. 


Șoc! Tocmai bărbații, care vor să fie lăsați la bere cu băieții, au nevoie de certitudinea că tu chiar ieși la un cocktail cu fetele. 
Tocmai bărbații, care urăsc să li se verifice telefonul “chiar dacă nu au nimic de ascuns”… au verificat adesea telefonul iubitei!
Un studiu din SUA susține că mai mult de 50% dintre bărbați au instalat măcar o dată în viață un program spion în telefonul sau pe laptopul iubitei! 
Gurile rele spun că și femeile ar face-o, dacă ar știi cum. 


Să aibă și sexul, nu doar școala copiilor, “săptămâna altfel”…

Vrem varietate în sex, dar nu spunem! De ce? De vină e nebunia asta a feminismului care - după ce a făcut mult bine femeii - riscă să distrugă feminitatea prin supradoză de corectitudine politică! 
Multora le e teamă că, dacă îi cer partenerei să poarte o lenjerie intimă mai îndrăzneață sau i-ar cere să joace un rol ea ar spune “Ce? Nu mă mai placi cum sunt?”
Comunicarea face ORGASME!
Vino tu cu toate condimentele la care crezi că se gândește și CERE la rândul tău toate nebuniile pe care poate și tu le-ai ținut ascunse de teamă că te va considera o curvă. 
Niciun bărbat nu s-a plâns vreodată că nevastă-sa e curvă, atâta timp cât a fost doar curva lui! 

Vă doresc o noapte bună. 
Nu uitați că “o noapte bună nu e una în care dormi”. 



Back to Top