Men only. Te-ai îndrăgostit de o femeie care a fost rănită de curând? De ce ar trebui să fugi și - dacă nu ești genul care fuge - cum să faci totuși să iasă bine.




Adevărul neîndulcit: Nu există nicio garanție că o să iasă bine. 

De ce să fugi? 

Femeile au mai des decât bărbații dorința de a se răzbuna pe toată  “breasla” pentru ce a stricat un singur “meseriaș”. E ca și când ai intra în cușca leoaicei după ce a enervat-o unul rău de tot. Până să apuci să-ți explici intențiile îți dă două gheare peste bot. 

Dar tu nu ești genul care fuge…

…poți să pleci și la pas.
Nu vrei? OK. Uite cum a mers pentru mine: 

Nu te purta de parcă ai fi psihologul ei! E mare tentația să vorbiți despre fostul și trebuie să o asculți atunci când inițiază ea o asemenea discuție, dar nu o încuraja! 
(The voice from my dark side) Am cunoscut mulți bărbați pentru care fostul iubitei a devenit o obsesie. După care și ei au devenit niște foști. 

Relația veche, stricată, nu se mai poate repara. 
(The voice from my dark side) Și nici nu trebuie, doar nu vrei să-i împaci :))) 
Treaba ta nu e nici măcar să repari femeia! Doar să o iubești fără să o sufoci și să-i oferi un mediu bazat pe încredere în care se poate vindeca singură!

Dacă afli detalii despre ce n-a mers (chiar de la ea sau de la prieteni comuni) NU te grăbi să afirmi că tu nu ești așa! Acționează astfel încât să ajungă ea însăși la concluzia că nu ești. 

Vino cu planuri de viitor care să o includă. 
(The voice from my dark side) Dar nu te grăbi să o ceri de nevastă. Mult prea multe femei s-au căsătorit cu un bărbat ca să se răzbune pe altul. Pe ăla l-a durut fix în cur, dar pe mirele-marionetă l-a lovit unde-l doare mai rău pe bărbat. În amorul propriu. 
Fiecare dragoste este cel puțin un cumul de două sentimente: 
ce simt pentru tine 
și 
ce simt când sunt cu tine.

Așa că, dacă trecând peste toate problemele normale într-o asemenea situație te încarci doar negativ când ești cu ea… poate nu ești tu cel care poate să o repare. Chiar dacă ți se pare că sunteți compatibili. 

Eu nu cred că datorită compatibilității ne îndrăgostim. 
Ci datorită iubirii devenim compatibili. 

Din păcate 
o femeie care încă plânge după un bărbat 
nu-l poate iubi pe altul. 


Back to Top