3 tipuri de bărbați cu care crezi că ai dat lovitura… și de fapt e foarte greu să trăiești...







Domnul Maniere Impecabile 

Nu există așa ceva! În secolul XXI? Când toată lumea înjură măcar în trafic? Știi bancul ăla cu tipul care îi deschidea fetei portiera ca să fie sigur că n-o trântește? Nu e banc :)))  
Când ți se pare că e prea bun să fie adevărat asta se întâmplă pentru că pur și simplu… nu este. Mintea ta își dă seama că nu este ceva în regulă, dar DMI  este prea bine antrenat ca să lase să se vadă că se preface la o întâlnire, două, trei. După ce te muți cu el s-ar putea să descoperi (cel mai probabil) că e un manierist insuportabil. 

Domnul Obsedat de Sală

Nu vorbim de sportivi de performanță, deși adesea nici cu ăștia nu e ușor, dar măcar la ei e o vocație, nu o obsesie! Domnul Obsedat de Sală (pe scurt DOS) e mai prezent decât antrenorii, care sunt de cele mai multe ori oameni normali la cap. Ce o să descoperi în relația cu el? Că nu e suficient că ești “doamnă pe stradă, gospodină în bucătărie și curvă în pat”. Mai trebuie să fii și parteneră de antrenament. 
Cazul mai grav? Vei afla că este deja într-o relație cu propria persoană. Și știi că nu e frumos să te bagi într-o relație. 


Dom’ Profesor

E bine să găsești un om citit. E grav să găsești unul care consideră că nimeni n-a citit atât de mult cât el. Că nimeni nu are cultura lui generală. Că toți ăștia care nu știu ce înseamnă “concupiscent”; “apotropaic” și “imanent” sunt niște cretini. 
Pentru dom’ profesor nu vei fi nimic altceva decât o studentă. Nu m-ar surprindă să-ți dea o notă și pentru oral. 

Morala? 
Fără morală. Că și ăștia “moraliști” au probleme la cap. 

Comandă o carte imorală cu autograful nemernicului :)





Back to Top