Blogging democracy winner! Q: Nici n-am ieșit bine dintr-o relație și noul iubit mi-a propus să ne căsătorim. Există "prea repede"? 🤔





O să curgă sânge…
Curaj, ipocrizie, că te tai. 

Nu te refaci repede decât de boli pe care nu le-ai avut. Cum există bolnavi închipuiți, există și îndrăgostiți închipuiți. Ăștia care ies repede dintr-o relație și se aruncă în alta atât de tare încât s-ar căsători a doua zi… n-au înțeles nimic din prima. 
Chiar dacă tu te-ai culcat cu ăsta nou de mult mai multă vreme decât știe cel vechi că nu te mai are. 


Există prea repede și dacă nu ieșeai decât de la serviciu, nu dintr-o altă relație, dar asta nu se referă la TIMP. 
Chiar și după 10 ani se poate să fie prea repede dacă nu v-ați cunoscut unul altuia decât ce preferați să mâncați și să vedeți pe Netflix! 
Așa cum după 6 luni poate să fie suficient. Când comunicați de-adevăratelea. 


Recunosc că m-am uitat și la vârstele protagoniștilor, c-așa-i în tenis! Via facebook am remarcat la cei (și mai ales cele) care mi-au pus întrebarea asta că sunt la două extreme: Ori sunt foarte tinere (și n-au minte), ori sunt la “super 40” (și n-au timp). De fapt, cred ele (mai rar ei) că nu mai au timp. Și așa ajung să se grăbească precum marfa cu bulină roșie de la Mega pe care scrie “vânzare accelerată”. 
Nu ești niciodată prea bătrân să renunți la fericire! 
Iar dacă motivul e că vrei să faci un copil… atunci e și mai trist. Cum să faci un copil cu un tată “satisfăcător”?  

Nu cred că acum căsătoria se mai poate marcheta ca “garanție pe viață”. Dacă ar fi așa înseamnă că am trăit deja trei vieți. Dar cred că merită să fie un consens între inimă și minte când o faci. Să vrea amândouă!



Back to Top