Nu repari o greșeală cu altă greșeală! Povestea adevărată a bărbatului care a vrut să se culce cu nevasta amantului soției lui.


În clasa a IX-a m-au dat afară de la oră pentru că am spus un banc. Profa nu a auzit bancul, doar efectul lui. Un râs care se propaga în clasă ca un foc vioi care cuprinde zglobiu toate uscăturile (cum ne-a zis ea). 

Bancul era cu un ungur și un român, dar ar putea să fie cu oricare doi bărbați. Unul îl întreabă pe celălalt: 
Dacă m-am culcat cu nevastă-ta se cheamă că suntem șogori?
Nu, mă, înseamnă că suntem chit. 

N-am crezut că mi se va întâmpla să dau peste varianta reală a bancului și nici că nu o să mi se pară la fel de funny. Și nu un caz! 5(cinci)!!! Iar unul la prima mână, de la nevasta amantului ;) 

Ca de obicei, am încercat să elimin toate elementele care i-ar putea da de gol pe protagoniști. 

Imaginați-vă (sau - în cazul mai puțin norocos - amintiți-vă) momentul când realizați că soția are o aventură. 
E nasol. Zeci de întrebări vin în minte. Cât de departe au mers? A făcut cu el tot ce face cu tine? Mai mult decât a făcut cu tine? Ar trebui să-i spui ce știi sau să strângi, ca în CSI: Miami, mai multe probe? 
Sentimenele n-au fost niciodată mai puternice deși sunt confuze. Bărbații sunt mai puțin talentați când vine vorba să se prefacă. 
Nu dormi. 
Dar nici treaz 100% nu ești. 
Să zicem că numele tău de familie este M. 
Și numele de familie al amantului este T. 
Afli că există și o domnă T. 
Îi scrii pe facebook și ea refuză invitația ta la un suc pentru că e… căsătorită. 
Îți vine să spargi telefonul!!!O dată. 

Prima femeie îl refuză clar pe primul înșelat. “Zici că te miros”, îmi scrie el. “Ești neinteresant înșelat”

De două ori. 

A doua femeie dă block


De trei ori. 

A treia îl amenință că îi va spune soțului. Care o să-l bată sau ceva de genul ăsta. Ce ironic. 


De patru. 

Refuzatul îi spune de ce vrea neapărat să o cunoască sperând că o va convinge să se culce cu el pentru ca amândoi să își aibă revanșa. Ea îi dă numărul de telefon… dar numai ca să-i zică prin viu grai că o revanșă ar fi dacă s-ar culca cu nevastă-sa. Învinsa și învingătoarea în același pat? Asta mai lipsea! Să-l înșele nevasta și cu soția amantului.  


A cincea acceptă. 

A cincea femeie din cele 5 cazuri! Nu poți face o cercetare pe un eșantion atât de mic, dar… totuși… cât de sus țin femeile garda! Și cum suntem noi niște bieți pugiliști amatori. 

A cincea a venit la întâlnire. A venit și la hotel. S-a bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo. O dată. De două ori. De trei. De patru. A cincea oară i-a mărturisit că soțul ei o înșală și că ar vrea să înceapă o nouă viață cu el. Pentru că se înțeleg. Atunci el i-a mărturisit cum a ajuns să o caute. 
-Mă simt murdară! Parcă au fost tot timpul aici cu noi. Și tu… nu știu cu cine te-ai culcat! Cu nevastă-ta? Cu bărbatul meu? Lui i-ai tras-o sau mie? 

N-a mai văzut-o de atunci. 
Există, fără nicio îndoială, un circuit al nefericirii în natură. 
O dăm leapșa. 
Cu fericirea e mai greu. 
Nu repari o greșeală cu altă greșeală!
Back to Top