Nu repari o greșeală cu altă greșeală! Povestea adevărată a bărbatului care a vrut să se culce cu nevasta amantului soției lui.






În clasa a IX-a m-au dat afară de la oră pentru că am spus un banc. Profa nu a auzit bancul, doar efectul lui. Un râs care se propaga în clasă ca un foc vioi care cuprinde zglobiu toate uscăturile (cum ne-a zis ea). 

Bancul era cu un ungur și un român, dar ar putea să fie cu oricare doi bărbați. Unul îl întreabă pe celălalt: 
Dacă m-am culcat cu nevastă-ta se cheamă că suntem șogori?
Nu, mă, înseamnă că suntem chit. 

N-am crezut că mi se va întâmpla să dau peste varianta reală a bancului și nici că nu o să mi se pară la fel de funny. Și nu un caz! 5(cinci)!!! Iar unul la prima mână, de la nevasta amantului ;) 

Ca de obicei, am încercat să elimin toate elementele care i-ar putea da de gol pe protagoniști. 

Imaginați-vă (sau - în cazul mai puțin norocos - amintiți-vă) momentul când realizați că soția are o aventură. 
E nasol. Zeci de întrebări vin în minte. Cât de departe au mers? A făcut cu el tot ce face cu tine? Mai mult decât a făcut cu tine? Ar trebui să-i spui ce știi sau să strângi, ca în CSI: Miami, mai multe probe? 
Sentimenele n-au fost niciodată mai puternice deși sunt confuze. Bărbații sunt mai puțin talentați când vine vorba să se prefacă. 
Nu dormi. 
Dar nici treaz 100% nu ești. 
Să zicem că numele tău de familie este M. 
Și numele de familie al amantului este T. 
Afli că există și o domnă T. 
Îi scrii pe facebook și ea refuză invitația ta la un suc pentru că e… căsătorită. 
Îți vine să spargi telefonul!!!



O dată. 

Prima femeie îl refuză clar pe primul înșelat. “Zici că te miros”, îmi scrie el. “Ești neinteresant înșelat”

De două ori. 

A doua femeie dă block


De trei ori. 

A treia îl amenință că îi va spune soțului. Care o să-l bată sau ceva de genul ăsta. Ce ironic. 


De patru. 

Refuzatul îi spune de ce vrea neapărat să o cunoască sperând că o va convinge să se culce cu el pentru ca amândoi să își aibă revanșa. Ea îi dă numărul de telefon… dar numai ca să-i zică prin viu grai că o revanșă ar fi dacă s-ar culca cu nevastă-sa. Învinsa și învingătoarea în același pat? Asta mai lipsea! Să-l înșele nevasta și cu soția amantului.  


A cincea acceptă. 

A cincea femeie din cele 5 cazuri! Nu poți face o cercetare pe un eșantion atât de mic, dar… totuși… cât de sus țin femeile garda! Și cum suntem noi niște bieți pugiliști amatori. 

A cincea a venit la întâlnire. A venit și la hotel. S-a bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo. O dată. De două ori. De trei. De patru. A cincea oară i-a mărturisit că soțul ei o înșală și că ar vrea să înceapă o nouă viață cu el. Pentru că se înțeleg. Atunci el i-a mărturisit cum a ajuns să o caute. 
-Mă simt murdară! Parcă au fost tot timpul aici cu noi. Și tu… nu știu cu cine te-ai culcat! Cu nevastă-ta? Cu bărbatul meu? Lui i-ai tras-o sau mie? 

N-a mai văzut-o de atunci. 
Există, fără nicio îndoială, un circuit al nefericirii în natură. 
O dăm leapșa. 
Cu fericirea e mai greu. 
Nu repari o greșeală cu altă greșeală!




Back to Top