E o prostie să te arunci într-o relație imediat după o despărțire dureroasă! Iată de ce…
Varianta pentru leneși (de fapt se dau prea ocupați să citească tot :))

Când te arunci într-o relație imediat după o despărțire care te-a afectat serios  NU-ȚI ALEGI URMĂTORUL PARTENER PENTRU CINE ESTE, CI PENTRU CINE NU ESTE. 

Varianta pentru cei care au citit cel puțin o carte în ultimele două luni. Și au și înțeles-o: 

O situație frecventă și la alegerile parlamentare: nu știi nimic despre un partid nou apărut, “da’ cu ăștia nu se mai poate, dom’le”. 
Și dăm vot negativ. 
Ți se pare că României i-a făcut bine soluția asta? 
Nu. 
Ei bine, nici vieții tale sentimentale nu o să-i facă :)

Dacă România nu-și permite să fie SINGLE și trebuie guvernată, tu ai o variantă mai bună. Să te liniștești. Oricum la rubrica “guvernare”, după ce l-a împușcat pe Ceaușescu și își putea trece “widowed”, România are în permanentă “it’s complicated”. 

E un articol unisex pentru că totul e valabil și pentru bărbați și pentru femei. 

Suntem în era în care avem mulți oameni prinși în relații fără sex, e posibil să avem și oameni liberi, care au sex fără relație.   
Nu cumpăra, închiriază. Sunt sigur că adoratorii de moaște m-ar ucide cu pietre, dar adevărul e de partea mea: toate relațiile încep ca simple aventuri. Noi stricăm totul că vrem să fim siguri de la bun început. Câte crezi că poți să stabilești la prima întâlnire? Alegeți și numele copilului? Și la ce facultate îl dați? 

Wake up! Singurul lucru pe care îl știi sigur după o despărțire dureroasă este că nu mai vrei încă una! Nimic mai simplu! Stai singur o vreme :)) Știi cum se spune: motivul principal pentru care avem divorțuri e căsătoria. 

Muza: Bine, doctore, și cât scrie pe prospect că trebuie să aștepți pentru a evita manifestări neplăcute? 

Până când ești sigur/sigură că te-ai îndrăgostit din nou. Nu doar îți e teamă de singurătate. Îți place blogul? Susține-l comandând o carte. Sau două :)

http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top