Și dacă decența e o ipocrizie și obrăznicia o revoluție în comunicare? 3 exemple la limita sportivității.Bărbatul care se uită în decolteul femeii e nesimțit? Și cel care nu se uită e fraier? Ea de ce și l-a pus? 
De ce și-a pus tocuri și fustă scurtă? Ca să te uiți la cer? Poate doar cât spui o rugăciune ca papagalii din banc. 
Bancul e bonus, la final. 
E atât de vinovat bărbatul care îi face avansuri unei femei măritate? Ea de ce nu spune nu, dacă tot i-a zis gușterului de acasă DA?
E femeia “spărgătoare de căsnicii” o pacoste sau un deznifectant? Poate doar arată că era ceva putred în Danemarca. 


Tânărul care nu mai vrea să muncească peste program pentru o promovare și o mărire de salariu care nu mai vin. O să le spunem PLATA MORGANA.
Cei mai în vârstă dau din cap: tinerii nu mai vor să muncească. 
Vor. Nu mai vor să muncească pe gratis. 
Îmi aduc aminte când și eu i-am spus unui aspirant la glorie & televiziune: Noi, când am început, lucram și 16 ore. 
El mi-a răspuns sec: Și la ce ți-a folosit?
Așa era. Abia din momentul în care am început să mă prețuiesc eu, pe mine, au început să mă plătească așa cum trebuia. 

Întâlnirile de 10, 20, etc de la sfârșitul liceului sau facultății sunt patetice, dar nimeni nu o zice direct.  
Dacă mă interesa cât de puțin ce mai fac colegii mei mă puteam vedea cu ei oricând. Nu ar fi trebuit să aștept 10 ani! Cu aceia care îmi plac și care mă plac vorbesc oricând vreau la telefon sau ieșim la o bere. 
Întâlnirea e doar o ciocnire de ouă, să vedem care s-a îngrășat mai puțin și care s-a ajuns mai mult. Un fel de rematch. O “reluare”. Nu poți să dai gol la reluare :))


Bonus-banc: 
Un bărbat avea două papagalițe vorbitoare spurcate rău la gură. Neștiind ce să mai facă, dă peste un dresor de păsări care avea doi papagali, masculi, care recitau doar Psalmi din Biblie. Stabilesc să aducă papagalițele la dresor acasă. Nici nu intră bine că “fetele” zic: Ia uite doi labagii, aveți loc pentru două curve ca noi?” La care unul dintre papgali, oprindu-se din recitat pslami zice: “Ai văzut că în sfârșit ne-au fost ascultate rugăciunile?”Back to Top