Ideea nu e să o accepți cu toate nebuniile ei, ci să o iubești cu tot cu ele. O poveste adevărată în care sigur te regăsești!



Facebook-ul e plin de citate despre dragoste, succes, frumusețe, adevăr și alte halucinații :))
Multe sună bine, dar ne fac rău. Pentru că dragostea e văzută ca o insulă unde stau doar ei sau ca o fabulă în care el e lup, leu, rege și ea prințesă, etc. 
Lupoaică avem și în București sub formă de statuie. Avem chiar două, una e punct de reper când mergi la băut, iar de celaltă s-a făcut mișto în draci. 
Lupi sunt pe toate drumurile, OAMENI găsim mai greu. 
Oameni care să se asume, cu bune, cu rele, să nu își dorească să arate pe rețelele de socializare o viață “ca la Hollywood”. Fericirea există și la Cluj, la Iași, la Timișoara sau București.  
Poate chiar mai mult decât la Hollywood unde - să fim cinstiți - oamenii “se prefac pe bani”. 
Mari actori. 

Nebuniile despre care se vorbește pe fb sunt pasiunea pentru viteză, săritul cu parașuta, tatuaje. 
Toate bune și frumoase atâta vreme cât le faci pentru tine. Nu ca să le vadă alții!
Altfel o să ai viteză doar în pat, terminând mai repede ca Usain Bolt, iar parașutele… hai să nu vorbim despre ele acum :)

Nebuniile femeii mele - și în multe cazuri și a ta e la fel - sunt altele. Nu vrea să iasă “să facă frumos” la petreceri unde “e bine să te vadă lumea”; nu suportă lucrurile banale, așa că de multe ori preferă să nu-și cumpere ce-i trebuie până nu-și poate permite ce vrea, dar mai ales e OBSEDATĂ DE CURĂȚENIE. 
E ciudat pentru o pictoriță. Știu. 

Ne-am certat pe subiectul acesta de foarte multe ori. 
După care m-am gândit simplu: ea face lucruri pentru mine? Da. Exact ce-i cer chiar dacă uneori se vede cu ochiul liber că le face doar de dragul meu. 

Atunci eu de ce o combat? Mai bine o ajut. 
S-a dovedit că o ceartă consumă mai multă energie decât o tură de spălat vase :)

În plus orice psiholog îți va spune că pentru oricine, bărbat sau femeie, să știe că are un partener pentru care nebuniile lui sunt importante, chiar dacă nu sunt genul spectaculos, e de-a dreptul atractiv… Dacă înțelegi ce vreau să spun. 

Pentru că noi transformăm adesea munca în joc mi-a fost ușor să zic da propunerii lui Nicolai Tand. Am intrat alături de Flick și Diana Dumitrescu în Echipa PUR, mai ales că în afară de păcate noul PUR spală orice :))) 
Am râs de și cu Diana și Flick când am văzut în ce fel au votat oamenii să spele vase. Acum e rândul lor să râdă de/cu mine. 
Votează direct din link. / Bonus: Poți să câștigi un iPhone7 sau un city break la Paris. Nu vreau să vă influențez, dar e clar că am o preferință între cele 4 variante, nu? http://bit.ly/LumeaLuiNicolai

P.S. Nu știu de ce, dar cred că bărbații au votat cum să spele vase Diana Dumitrescu. Vezi video







Back to Top