Ingredientul secret al nunții perfecte!



Am mai zis că multe femei își aleg cu mai multă grijă rochia de mireasă decât… mirele.
Dar cine crede că dragostea învinge orice n-a avut niciodată de organizat o nuntă!
Informația bate tot în acest caz, nu dragostea. 
Trebuie să știi. Și de cele mai multe ori nu ai de unde. Sunt zeci de păreri, ale părinților, ale prietenilor și - cel mai grav - al multor furnizori pentru care mireasa nu e decât o găină grasă (la figurat) numai bună de jumulit. 
Știți genul “Haide, dragă, că o dată te măriți! Niciun preț nu e prea mare!”
Și așa ajunge luna de miere să dureze 5 zile și creditul de nevoi personale să dureze 5 ani!
Un wedding planner ți se pare scump? OK. Ce-ai face dacă ți-aș spune direct: Carmen Ioniță oferă consultanță personalizată viitorilor miri! Da. Acea Carmen Ioniță care scoate și revista NUNTA și care s-a ocupat de nunta multor vedete. 
Ca wedding planner în full e puțin probabil să mai găsești un weekend în 2017 în care e liberă, dar îți poate răspunde la toate întrebările pe care le ai și la cele pe care nu te-ai gândit să le pui! Practic ai parte de un training, de un ghid pas cu pas. 
Capcanele din organizarea unei nunți îți vor fi clare, ca și atuurile de care poți să profiți. La fel de bine poți să o întrebi despre cum se lucrează cu un anume restaurant sau altul. S-ar putea să ai surprize. E mai bine să le ai îniante, nu la nuntă! 

Ce a determinat-o să înceapă proiectul? 
“Cu toții ne dorim ca poate cea mai importantă zi din viața noastră să fie impecabilă. Din toate punctele de vedere. Știm că acest rezultat ar fi realizabil în întregime doar cu asistența unui specialist. Însă un wedding planner nu este ceva ce foarte multi își permit. Din acest motiv, am decis să ofer o soluție eficientă viitorilor miri. Vreau să vă ofer planul pe baza căruia puteți să vă organizați singuri un eveniment spectaculos. pentru ca fiecare să se poată bucura cu toată inima de acest moment unic.”
Carmen Ioniță este un wedding planner de top și omul din spatele a trei proiecte fabuloase: Events by Carmen Ioniță , NUNTA By Carmen Ioniță și Baiatul cu Flori !
Mai stai pe gânduri? 
Contact: 

Lucia Faur
PR Carmen Ioniță
Email: 
lucia@carmenevents.ro Telefon: 0723 634 644 
Back to Top