Ce trebuie să știi despre… agățatul în club!




  • Întunericul e cel mai bun machiaj. Dacă femeile și bărbații din club vi se par mai wow decât cei de pe stradă asta se datorează aproape în exclusivitate luminii scăzute. Sunt aceleași femei. Și aceiași bărbați. Doar nu vă imaginați că mai există o specie care doarme ziua și se trezește noaptea doar pentru club?!! De fapt, există. Dar pe reprezentantele și reprezentanții acestei specii nu-i agăți tu. Te agață ei :))



  • Alcoolul ajută îndrăzneala, dar omoară selecția. S-ar putea ca durerea de cap de a doua zi să nu fie de la mahmureală, ci de la persoana cu care te trezești în pat. Care s-ar putea să nu aibă nimic în comun cu ce ai avut tu impresia că vezi prin aburi de alcool. Măcar sexul să-l fi nimerit. Dacă ai vrut o femeie și te-ai trezit în pat cu un bărbat o să privești altfel îndemnurile la “consum responsabil”.



  • Două lucruri sunt în club exact ca la reclame când scrie “imaginea este cu titlu de prezentare”: Primul este caracterul bărbaților, despre care e imposibil să spui mare lucru când muzica e tare și vorbele puține. Al doilea este fizicul femeilor. Deși pare că au rochii mulate și “what you see is what you get” trebuie să-ți pui întrebarea “mulate, mulate, dar pe ce anume?”. Să nu te miri pe urmă că există push-up și pentru fund. Hai că și tu te-ai mai dus la întâlniri cu o mașină împrumutată. 



  • Înainte de sărbători nimeni nu vrea să fie singur. De asta pe frig de -3 grade apar mai multe domnișoare cu buricul gol și decolteu larg decât ai văzut vara. N-o să mă feresc de cuvinte: asta nu e seducție, e disperare! Iar relațiile lipite cu scotch înainte de “brad” se scutură la fel de repede ca el. Cei ce se unesc “de nevoie” îniante de Crăciun rar prind 1-8 Martie. Iar domnișoarelor care s-au gândit zâmbind că au brad de plastic și nu li se potrivește ce am zis o să le spun doar atât: nu poți merge cu vibratorul în vizită la părinți. 



  • Și una caldă. E o tâmpenie uriașă să crezi că nu există fete cuminți în club. De fapt, nu există fete cuminți PUNCT. Doar unele care n-au fost prinse. Poți să încerci să le prinzi tu. La fel, nu e adevărat că n-ai cum să dai peste un tip mișto într-un loc al pierzaniei. Din contră. Nu știi bancul? Cică două activiste de la Armata Salvării au pus un afiș la intrarea într-un club: Bărbați! Alcoolul omoară încet, dar sigur. Un băiat deștept a scris răspunsul pe același afiș: Un bărbat adevărat nu se grăbește. Și nici nu se teme de moarte. 

TOATE RELAȚIILE ÎNCEP CU UN ONE NIGHT STAND! Fie că vrem să admitem sau nu, la început ne dorim doar trupurile, că sufletele n-am apucat să ni le cunoaștem. Trebuie doar să lăsăm ipocrizia și să ne distrăm asumat. Am fost mai bine de 10 ani DJ. Iar la începutul carierei am întrebat un patron de ce continuă să ofere băuturi gratis fetelor care veneau în club înainte de ora 23, dar nu repară un grup de boxe arse. Răspunsul lui? Lasă-le dracului de boxe, nimeni nu vine în club pentru muzică. :))


În imagine un contraexemplu (parțial). 
Party în Club EPIC din Timișoara. Acolo merg oamenii (și) pentru muzică :)
Foto: Mihai Toth
Back to Top