MEN ONLY: Vrei să înțelegi femeile, dar ți-e lene să citești cărți? Trei dintre cele mai hot filme din istorie îți vor deschide mintea!



Cărțile, filmele, piesele rock, toate sunt modalități de exprimare a unor idei. Dacă nu ai idei, degeaba scrii o carte. Dacă ai și le poți exprima printr-o piesă care să se audă de 5 ori pe zi la radio… s-ar putea chiar să faci mai mult bine. 

Următorul articol va fi despre piese rock. Cei care au Filosofia sexului știu că este singura carte care vine cu un… playlist. 

Nu vă spun bla-bla despre filme pentru că respectul pentru regizorii Jean-Jacques Annaud, Paul Verhoeven și Stanley Kubrick NU este necesar. Sunt trei dumnezei, dar nu e necesar să știi că Dumnezeu există ca să mergi prin creația lui. 
Nu o să vă spun nici ce premii au luat și nu o să vă bat la cap nici ca bătrânii, că “pe vremea mea se făcea cinema de calitate, iar acum e praf”. 
Întâmplător toate trei sunt din… secolul trecut, dar asta pentru că așa s-a nimerit. Când o să întâlnesc 3 filme noi în care FEMEIA SĂ NU FIE DEZBRĂCATĂ DOAR DE HAINE, CI ȘI DE PREJUDECĂȚI ȘI PREFĂCĂTORIE o să vi le recomand pe acelea. 




L’Amant e un film care îi face un mare serviciu lui Freud, dar mai ales ne face nouă un serviciu. 
Ne scapă de ideea că viața sexuală începe cu prima partidă de sex. 
Ne vindecă de ideea preconcepută potrivit căreia inocența este un bun de păstrat pentru femeie. E o haină care o strânge. 
Inocența e CURIOZITATE. E dorință. E dorința de a-ți satisface dorința. 
E dorința de a-ți înțelege dorința. Și - ca toate dorințele femeilor - ea se cere satisfăcută înainte să fie înțeleasă. 




Eyes Wide Shut.Filmul lui Kubrick este ca viața: dincolo de bine și de rău. Adevăratele valori ale oricărei femei nu sunt ce e rău și ce e bine, ci ce îi place și ce nu. Și la bărbați e la fel. 
Poftim un pasaj care va rămâne în istorie:
Nicole Kidman: Millions of years of evolution, right? Right? 
Men have to stick it in every place they can, 
but for women... 
women it is just about security 
and commitment 
and whatever the fuck else! 

Tom Cruise: A little oversimplified, Alice, but yes, something like that. 

Nicole: If you men only knew...

Habar nu ai că mintea unei femei e plină de dorințe pe care gura nu le rostește. Și totuși… de ce nu te-ai gândit la asta când știi de câte ori ai tu asemenea dorințe? Ele de ce nu le-ar avea? 






Ultimul, dar nu cel din urmă este Basic Instinct. Mulți au fost prea atenți la țâțele lui Sharon și la ascuțișul armei crimei ca să realizeze că erau mult mai tentante ideile și mult mai ascuțite replicile din film. 
Dacă l-ai văzut la vârsta când ți se scoală în sala de cinema de ți sr duce tot sângele din creier… e cazul să-l mai vezi o dată. 

Pentru mine este una dintre cele mai poetice fabule. 
Să nu mă contraziceți spunând: În fabule apar animale… Și noi ce dracu’ suntem? 





Dacă nu ai răbdare să aștepți ecranizarea, poţi comanda orice pachet Necenzurat-Filosofia sexului PERSONALIZAT pentru cine vrei tu. Soţ, soţie, amantă, soacră. Îmi puteţi chiar scrie pe adresa editurii Curtea Veche câte ceva despre destinatar, ca să pot gândi o dedicaţie care să însemne ceva. 
Link direct comandă: http://bit.ly/pachetraduf 



Back to Top