7 diferenţe între băieţi şi bărbaţi




1. Primii îşi doresc foarte tare să crească şi cred că pentru asta trebuie să treacă anii. Bărbaţii ştiu că anii pot trece inutil. Experienţa o dau… experienţele.

2. Băieţii cred că femeile sunt ca examenele: poţi să le iei şi trişând, iar după ce le iei, te pregăteşti de următoarele. În cazul nostru, de următoarea femeie. Bărbaţii ştiu că poţi să-ţi dai şi masteratul pe o singură femeie. Totul e ca ea să fie materia potrivită.

3. Băieţii promit „pentru totdeauna” ca să obţină o noapte. Bărbaţii ştiu că tribunalele sunt pline de „cupluri de nedespărţit” şi – atunci când găsesc o femeie cu care vor „pentru totdeauna” – nu promit nimic. Doar caută să dea valoare fiecărei nopţi. Orice eternitate e compusă din ele.

4. Băieţii cred că unei femei trebuie să ai ce să-i oferi. Bărbaţii ştiu că, în primul rând, trebuie să ştii cum să ceri.

5. Băieţii cred că femeile caută masculi frumoşi. Bărbaţii ştiu că puterea este cel mai formidabil afrodisiac. Femeile vor un bărbat capabil să protejeze, nu unul care să dea bine în selfie-uri.

6. Băieţii exersează vorbele mari. Bărbaţii înţeleg valoarea gesturilor mici.


7. Un băiat deştept îşi lasă loc de bună ziua. Un bărbat îşi lasă loc de bună dimineaţa.



De fapt... mai sunt! În Ultimul început, cartea care nu a fost disponibilă decât vreo 3 luni. Fac tot ce-mi stă în putință să o reedităm. 


Back to Top