UN LUCRU PE CARE orice femeie trebuie să i-l facă măcar o dată bărbatului ei.



Se poate și invers, dar experiența mi-a dovedit că un 69 artistic se întâmplă din inițiativa cuiva. Și în general ea o are.
Sunt zile întregi când alergați, vă vedeți doar între două treburi. 
Te duce la serviciu, îl tragi după tine la cumpărături, n-are niciun chef, normal, dar nu te lasă să-ți rupi mâinile cu sacoșele și baxul de apă. 
Sunt prea multe nopți când dormiți, tineri și frumoși, dar obosiți. 
DORMIM PREA MULTĂ TINEREȚE!



Ce-ar fi să te îmbraci frumos și să-l scoți în oraș? 
Da, tu pe el. 
Dar să nu-l duci undeva unde mergeți des și unde e deschis în fiecare seară. Du-l la ceva special! Care se întâmplă rar, mai precis nu s-a mai întâmplat de niște ani. 
La Crai de Curtea Veche! Se joacă la TEATRUL DE ARTĂ, chiar dacă pe bilete scrie Nottara :) Încurcate sunt căile teatrului în general în România ;) Nu contează... 




Nouă așa de mult ne-a plăcut încât l-am văzut de două ori și am cumpărat 20 de bilete. 10 pentru 21 şi încă 10 pentru 22 Aprilie pe care le-am dat prin concurs cititorilor într-o acțiune personală, fără nicio legătură cu Teatrul Nottara sau Teatrul de Artă. 
Acum se cam termină stagiunea. Actorul mai face o reverență în ULTIMUL SPECTACOL DIN STAGIUNE PE 31 MAI. 
Merită să-l vezi pe Alexandru Repan într-un tur de forță! Secondat muzical de Ella Bokor la violoncel. 
Link direct bilete: 
https://ove.ro/pagini-din-craii-de-curtea-veche-teatrul-nottara-693
P.S. Dacă nu mai găsiți bilete în link nu strică un telefon la Nottara sau la Teatrul De Arta Bucuresti​, unde se ține spectacolul. Din păcate nobila artă a teatrului și internetul încă nu se iubesc nici când e vorba să vândă bilete :)



Back to Top