Bărbatul spune adevărul când zice “A fost doar sex”?



Un bărbat spune adevărul când zice “A fost doar sex”?
Dar o femeie minte?
Există o idee preconcepută a psihologilor că “un bărbat poate să facă sex cu femei care nu-i plac, dar femeile sigur se implică”. Din această afirmație deducem fie că niciun psiholog n-a fost vreodată la curve, fie că prostituata l-a convins că a fost iubire adevărată. Probabil, pentru asta l-a costat dublu :))

Prietenul meu, Victor, spune că una dintre cele mai mari ipocrizii sociale românești i se pare faptul că prostituția e ilegală. E interzis de lege să primești bani pentru că oferi companie? Atunci și căsătoriile din interes ar trebui interzise prin lege, că sunt același lucru :))
Chiar trebuie să mai ieșim la o cafea că poate îl conving să scrie o carte. N-are timp, dar are idei. 

Egalitatea între sexe a schimbat multe. Sociatatea de consum nu mai este încântată de ideea de familie pentru că nu mai are nevoie de ea. Un cuplu va avea o casă, un frigider, o mașină de cafea. Un el și-o ea despărțiți vor cumpăra două :) Și uite așa, “doar sex” devine mult mai interesant pentru economie decât “până ce moartea ne va despărți”.

Știu sigur că un bărbat poate să facă doar sex cu o femeie, dar știu la fel de bine că și o femeie poate să facă doar sex, fără complicații. Oricât ne educăm tot instinctele primare… primează.
Ce mă interesează pe mine este momentul în care bărbatul sau femeia spune că a fost doar sex, moment care se întâmplă doar în două situații: a fost prins cu o infidelitate sau merge către o nouă relație în care noua știe despre existența celeilalte. În prima situație nu prea contează dacă îl crezi sau nu, ci doar cum te face să te simți. În a doua n-ar trebui să te intereseze. Ce-a făcut până la tine este experiență personală, nu cazier :)

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie de un singur lucru trebuie să ai grijă: când faci “doar sex” întâmplător să nu pierzi ce ai deja. Pentru că “doar sex” poți să găsești în fiecare zi, dar o dragoste o cauți de nebun toată viața. 



Fără legătură :) 
Muza spune că nu există nici "doar o masă" sau "doar o cafea" :)))
Idei pentru o masă de neuitat în cartea ei:
http://greensugar.ro/gust-verde/


Back to Top