Îți mulțumesc, femeie, că ai păstrat mereu casa curată și sexul… murdar.




Îți mulțumesc că îmi gătești doar în sandale, de ajung să numesc “plating” ce colier ți-ai pus. Recunosc, nu mă prea uit în farfurie, mâncarea are concurență. Sunt bărbat, noi salivăm mai degrabă nu după bună…tăți, ci după bună…ciuni. 

Îți mulțumesc că nu de gura ta m-am dus iar la sală. De abdomenul tău m-am dus. Când te uiți la nevastă-ta, apoi la tine, apoi iar la nevastă-ta, apoi iar la tine și chiar și tu te întrebi “ce dracu’ a văzut la mine?” te duci de bună voie la alergat! Nu de alta, dar ce a văzut la tine s-ar putea să fie ceva mai jos și n-ai vrea să ajungi să pierzi contactul vizual cu principalul tău aliat în relație :))

Îți mulțumesc că nu mă suni de 10 ori pe seară când ies cu băieții. Unii au mai încercat să spună că poate e dezinteres :))) dar de prea mult interes multe relații se duc dracului :))

Îți mulțumesc că nu trebuie să te întreb care dintre noi bea când ieșim împreună. Îți spun doar “tu conduci”. 

https://www.curteaveche.ro/p/pachet-r-f-constantinescu---cu-autograf



Îți mulțumesc că tu ai momente în care te uiți în șifonier și nu știi cu ce să te îmbraci când ai venit acasă, nu doar când pleci! Prea multe femei se aranjează doar când ies, pentru niște străini, în vreme ce soții le văd în aceleași țoale “de casă”, spălate de atâtea ori încât nici producătorul nu le-ar mai recunoaște. 

Îți mulțumesc că ești imprevizibilă. Palma aia am meritat-o, oricum lovitura a fost cam “scurtă”. Noaptea de după am meritat-o amândoi și era una dintre cele mai lungi nopți disponibile :))

Îți mulțumesc că îmi dai ocazia să te mulțumesc. Și mă bucur că nu te-am cunoscut mai devreme. N-aș fi știut ce să fac cu tine. 




Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019
Back to Top