Dacă vine de la alta obosit nu e atât de grav ca atunci când vine de la alta sătul.





Când te culci cu un bărbat el are impresia că te-a cucerit. 
Nu știe că s-ar putea să fie și el folosit pentru că și nouă ne place sexul. 
Femeia vrea să se abandoneze din dragoste, dar dacă n-are noroc mai multe luni așa i se face un chef că oricât de “genul restuarant de lux” ar fi… o satisface și un fast-food :)

Când mergem cu un bărbat în pat se mai întâmplă și pentru că patul era aproape, iar alt bărbat era departe. Departe în kilometri și în zile și în despărțiri pe care încă le negăm. 

Când ieșim cu ei în oraș, în gașca lor de prieteni deja contează mai mult decât o noapte lungă pe ascuns. 
Înseamnă că ne afișăm cu voi, ne e bine cu voi, ne ținem de mână ca adolescenții, e o declarație de dependență ca în piesa aia care mă calcă pe nervi cu heroina mea. 

Iar dacă am început să vă gătim… atunci înseamnă că ne-ați prins. Suntem proaste și începem să ne gândim cum ar fi să nu pregătim doar câte o cină, ci să ne trezim împreună la micul dejun. 
Radu spune că niciun bărbat nu vrea să i se aducă micul dejun la pat. Că el s-ar simți bolnav, ce? nu poate să se dea jos? chiar dacă a băut aseară :) dar eu ador să-i fac micul dejun, îl simt când vrea să se dea jos și zic cu ochii lipiți: Fac eu micul dejun!
Așa îi spun eu că-l iubesc. Și așa spunem multe, femei care n-am prins prea mult din comunism, când bucătăria de acasă eras un fel de cantină socială și femeia era datoare să gătească. 
Așa îi spun eu că-l iubesc și așa știu că-i spui și tu. 
Dar să dea dracu’ să vină sătul acasă, că e “mâncat”.

P.S. Pentru că-mi place să fac cadouri și vine “iepurașul” am un mic cadou pentru voi. Dacă vrei un pic de inspirație în bucătărie (în dormitor știu că ai) poți să comanzi cartea mea, Gust verde, cu preț redus de sărbători de la 40 la 30 de ron. 
TOATE REȚETELE SUNT TESTATE PE BĂRBAȚI: Radu, Tavi, Sorin, Sergiu, Alex, Dan, Dragoș, Matei, Gelu, Victor și pe femei, dar aici păstrez secretul, nu dăm nume 

Back to Top